REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šio ketvirtadienio „Nuodėmių dešimtukas“ bus itin pikantiškas ir skandalingas – garsus Estijos fenotipologas Markas Lučinas viešai paskelbs, kurių Lietuvos įžymybių laukia nauji meilės romanai šokių aikštelėje.

REKLAMA
REKLAMA

„Žmogus scenoje elgiasi panašiai kaip ir lovoje. Šokėjas Deividas Meškauskas su naująja savo partnere Danguole Stachura yra netgi labai seksualūs, todėl iš jų galima tikėtis ne tik šokių...“, – kalbės M. Lučinas.

REKLAMA

Jei taip ir įvyktų, pasak fenotipologo, poros kelionė nuo parketo iki lovos ilgai neužsitęstų. M. Lučinas įsitikinęs: „D. Meškauskas amžinai liks vaiku, kuris taip ir nesuaugs, jei šalia jo nebus tvirtos moters. Būtent dėl to jo sūnaus mama dainininkė Rūta Ščiogolevaitė jam buvo žymiai tinkamesnė partnerė gyvenime nei Ineta Stasiulytė ar D. Stachura. Rūta buvo stipri ir valdinga“.

„Rūtai matyt atsibodo gyventi su amžinu jaunuoliu, o šis, tikėtina, dar bandys grįžti pas ją, bet vargu ar Rūta jį priims atgal“, – laidoje, kurią TV3 rodys jau ketvirtadienį 20.00 val., atskleis M. Lučinas.

REKLAMA
REKLAMA

Eglė Skrolytė-Liesienė ir Marius Gaižauskas, Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila, Renata Voitechovskaja ir Vytautas Mackonis, Daiva Anužytė-Kasiulaitienė ir Tomas Uroška, Vaida Genytė ir Saulius Skambinas – kurias poras suves nuodėmingi šokiai?

Dainininkas Deividas Norvilas–Deivis, neseniai viešai paskelbęs, kad dėl repeticijų su Katerina Voropaj projekte „Šok su manimi“ atsisakė net 4 koncertų JAV, visą save atiduoda šokiams.

„Pavojus! Katerina labai aistringa ir gudri mergina. Deivis norės su ja pažaisti, bet kad tik jis neužsižaistų...“, – intriguoja fenotipologas.

Kuriai žinomai projekto dalyvei M. Lučinas patars negrįžti pas vyrą, o likti su šokių partneriu?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų