REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Profesionalių šokėjų ir šalies įžymybių kovos ant parketo dėl geriausiųjų titulo populiariausiame TV3 šokių projekte „Šok su manimi“ įgauna pagreitį. Projektą jau paliko dalyvių iš Latvijos pora – dainininkas Lauris Reiniks ir šokėja Aleksandra Kurusova, TV3 laidų vedėja Eglė Skrolytė su partneriu Mariumi Gaižausku bei praėjusį šeštadienį  – dainininkė Vaida Genytė ir šokėjas Saulius Skambinas.

REKLAMA
REKLAMA

Susumavus dviejų laidų rezultatus, „Šok su manimi“ lyderių vardas šiuo metu – grupės „Yva“ lyderės Kristinos Ivanovos ir šokėjo Tado Rimgailos rankose. Antri – dainininkas Deivis ir Katerina Voropaj, treti – į lyderių pozicijas šįkart nepakilę aktorius Dominykas Vaitiekūnas ir Justė Žemaitytė.

REKLAMA

Jau šį šeštadienį, spalio 1-ąją, „Šok su manimi“ gretas papildys net dvi naujos poros: TV3 laidų vedėja „Mis Lietuva 1996“ titulo savininkė Daiva Anužytė-Kasiulaitienė kartu su šokėju Artūru Kryžiumi bei ambicingas gydytojas rezidentas Donatas Chlebinskas su partnere Gintare Slausgalviene.

„Praeitame projekto sezone žvaigždžių būryje puikiai pasirodė policijos atstovas Ramūnas Matonis, tad ir šiemet norėjosi, kad ant parketo pasirodytų humaniškos profesijos atstovas“, – atskleidžia „Šok su manimi“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Greta projekto naujokų ant parketo suksis ir Mantas Wizard su Viktorija Kunauskaite, Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas, Deividas Norvilas-Deivis ir Katerina Voropaj, Justas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė, Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė, Renata Voitechovskaja ir Vytautas Mackonis, Dalia Michelevičiūtė ir Olegas Koliakinas, Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila, Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė, Dainius Barzinskas ir Ieva Miklaševskaja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų