REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 žiūrovai sekmadienį laidoje „Susitikime virtuvėje“ turės progą susipažinti su naujomis kulinarinio meistriškumo kovas pradedančiomis penkiomis poromis, tarp kurių ir populiarios merginų grupės „Yva“ narės Ieva ir Gintarė.

REKLAMA
REKLAMA

Ankstesniuose etapuose dalyviai išsakydami kritiką stengėsi būti mandagūs ir korektiški, skirdami balus – sąžiningi ir nuoširdūs, o šį kartą žiūrovai pamatys visai kitokį, žymiai pikantiškesnį, vaizdą. Poros bus nusiteikusios labai kritiškai ir kategoriškai. Viena iš porų pareikš, kad atėjo nugalėti bet kokia kaina, ir žais negarbingai, kiti dalyviai irgi rėš viską į akis ir balais nesišvaistys.

REKLAMA

Pirmosioms aštrias kolegų kritikos strėles teks atlaikyti Daliai ir Raimondai. Nuo vaikystės neišskiriamos draugės šiuo metu augina vaikus ir mielai šeimininkauja virtuvėje. Bet ir jos, kasdien įpratusios ruošti ne po vieną patiekalą savo šeimoms, įsitikins, kad patiekti estetišką ir skanią vakarienę dešimčiai žmonių – nelengvas iššūkis, o kur dar tvyranti emocinė įtampa ir vakaro svečiai, nusiteikę neatleisti nė menkiausios klaidelės...

REKLAMA
REKLAMA

Jau po pirmojo patiekalo – rytietiškos aštrokos sriubos – moterims teks tvardytis, nes kai kurie iš svečių tiesiai šviesiai rėš „neskanu“. Dar labiau moteris sutrikdys YVA merginų prašymas prie antrojo patiekalo atnešti kečupo... Ar gali būti didesnis įžeidimas vakaro šeimininkėms, besistengiančioms pagaminti aukšto restoraninio lygio patiekalus?

Akivaizdu, kad jau nuo pirmojo vakaro dalyviai nusiteikę kovoti. O ką apie Dalios ir Raimondos patiekalus pasakys profesionalai – virtuvės meistrai Linas Samėnas ir Robertas Ščesnavičius? Gal jų žodžiai bent kiek pataisys moterims nuotaiką? Kaip galiausiai Daliai ir Raimondai pasiseks atsilaikyti prieš konkurentų negailestingą kritiką, ar sulauks paguodos iš šefų ir kiek balų surinks pirmoji III etapo pora, sužinosite šį sekmadienį, lapkričio 13 dieną, 17.40 per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų