REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei pažadinti vidury nakties būtume paprašyti padainuoti bent vieną legendinių britų „The Beatles“ kūrinį, nė minutėlės nedvejodami iš atminties ištrauktume atrodo jau gimstant mokėtus dainų  „HELP!“, „Let It Be“, „Hey Jude“, „Yesterday“ žodžius ir dar geriau pažįstamas šių dainų melodijas. Būtent taip ir gimė naujasis Lietuvos muzikos pasaulio žvaigždžių projektas – „Tribute to „The Beatles“ – pirmasis projektas, kuriam nereikia mokytis žodžių.

REKLAMA
REKLAMA

„Turbūt nė nereikia pasakoti, jog „The Beatles“ oficialiai tituluojami viena iš finansiškai sėkmingiausių grupių populiariosios muzikos istorijoje, tai nenuginčijamai visų laikų populiariausia grupė pardavusi per milijardą įrašų. Jų indėlis į muzikos pasaulį ir jo raidą yra neįkainuojamas. Tai didžiulė garbė būti šio projekto dalimi“, - džiaugėsi Rūta Ščiogolevaitė.

REKLAMA

„Tribute to „The Beatles“ koncerto metu scenoje pasirodo vyrų A'capella grupė „Quorum“, tik savo balsais, be jokių muzikos instrumentų akomponuojanti  atlikėjams: Vaidai Genytei, Aistei Pilvelytei, Rūtai Ščiogolevaitei, Merūnui Vitulskiui, Jeronimui Miliui, Egidijui Sipavičiui, Vladui Kovaliovui, Povilui Meškėlai.

Koncerto vedėjas Dainius Martinaitis ne tik rimtai, bet ir šmaikščiai pristatydamas atliekamas dainas, kartu su atlikėjais kiekvienam pasirodymui kuria mini spektaklius. Iš viso scenoje pasirodo net aštuoniolika artistų, kurie visos programos metu nepalieka scenos – taip suteikdami dar daugiau nuoširdumo koncerto žiūrovams.

REKLAMA
REKLAMA

„Man patinka tai, jog merginos dėvi perukus ir itin trumpas sukneles, patinka tai, jog scenoje visą laiką dirba visa komanda – visi aštuoniolika atlikėjų, patinka ir tai, jog nėra nė vieno instrumento, visi muzikiniai garsai išgaunami vokalu. Tai visiškai kitoks, unikalus, novatoriškas muzikinis projektas. Ir jis man patinka“, - dėstė P.Meškėla.

Jau gruodžio mėnesį startuosiantis projektas aplankys tris didžiuosius Lietuvos miestus. Gruožio 3 d. Klaipėdoje  ....... arenoje, gruodžio 9 d. Kaune „Žalgirio“ arenoje, gruodžio 10 d. Panevėžyje .....arenoje.

„Vien tas faktas, jog išsiskyrus grupei „The Beatles“ kiekvienas iš narių pasiekė įstabios asmeninės karjeros aukštumas byloja apie istorinį talentingų žmonių susivienijimą, kurio charizmos ir nuotaikingo užtaiso krislus bandysime pažerti jums koncertų metu“, - vienbalsiai sutarė atlikėjai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų