REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvienais metais įvairios žiniasklaidos priemonės renka metų geriausius. Balsas.lt taip pat nusprendė išrinkti savo nominantus: skandalus, metų poras, netektis, įvykius ir laimėjimus. Tik jūs, Balsas.lt skaitytojai, galėsite išrinkti labiausiai nusipelniusius ir nuvylusius. Kasdien pristatysime po vieną nominaciją ir prašysime jūsų atiduoti savo balsą.

REKLAMA
REKLAMA

1. Karina Krysko. Pirmus nėštumo mėnesius atlikėja vengė komentuoti ir atvirai pasakoti apie nėštumą, o visos kalbos buvo patvirtintos tik tada, kai pradėjo ryškėti moters pilvukas. Kartu su savo mylimuoju, Sauliumi Skambinu pramogų šou verslo atstovė kūdikio susilaukė įsimintiną dieną: 2011-11 11.

REKLAMA

Karina Krysko (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus) (nuotr. Balsas.lt)Karina Krysko (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus) (nuotr. Balsas.lt)

2. Natalija Bunkė. Buvusios grupės „YVA“ narės nėštumą drąsiai galima vadinti detektyvu. Pramogų šou verslo ir žiniasklaidos atstovai svarstė, kur kada ir kaip atlikėja pagimdys. Galiausiai visus pasiekė žinia, kad dainininkė sūpuoja berniuką, vardu Kristupas. O dabar moteris ne tik atlieka mamos pareigas, bet ir pradėjo solinę karjerą.

Natalija Bunkė (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)Natalija Bunkė (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)

3. Edita Užaitė. Kurį laiką aktorė vengė kalbėti apie santykius su jos vaikų tėvu ir mylimuoju, režisieriumi Linu Ryškumi. Tačiau visas kalbas išsklaidė dukrelės gimimas. Tiesa, net ir laukdamasi pirmagimio aktorė tęsė darbą, filmavosi „Dar pažiūrėsim“ laidose.

REKLAMA
REKLAMA

Spektaklio „Žirklės“ premjera (nuotr. Fotodiena.lt/Karolio Kavolėlio)Spektaklio „Žirklės“ premjera (nuotr. Fotodiena.lt/Karolio Kavolėlio)

4. Aistė Smilgevičiūtė. Dainininkė ne kartą minėjo, kad vaikai yra jos džiaugsmas. Dėl tos priežasties moteris šiais metais susilaukė trečios atžalos. Grupės „Skylė“ vokalistė tikino, kad vaikų šurmulys ir rūpesčiai jai nesukelia problemų. Moteris džiaugiasi ypač šeimynišku sutuoktiniu ir tvirtina, kad nejaučia rūpesčių naštos.

Aistė Smilgevičiūtė, Rokas Radzevičius ir grupė „Skylė“ kartu su vyrų vokaline grupe pristato naują albumą „BroliaiAistė Smilgevičiūtė, Rokas Radzevičius ir grupė „Skylė“ kartu su vyrų vokaline grupe pristato naują albumą „Broliai"(nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus) (nuotr. Balsas.lt)

Taip pat skaitykite:

Metų garsenybių skandalas

Metų garsenybių skyrybos

Metų slaptos vestuvės

Netikėtas metų išgarsėjimas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų