REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar niekada nesusimąstėte, kodėl moterys prie blogų berniukų limpa kaip bitės prie medaus, o štai geri, „teisingai gyvenantys“ vyrai lieka nepastebėti? Kodėl tas, kuris yra šiek tiek grubus, pasipūtęs ir eidamas spjaudosi, gali sužavėti kone kiekvieną moterį, o tas, kuris paklusniai jai atidaro duris ir nusprendęs prisėsti lauke ant suoliuko pirmiausia pasitiesia nosinaitę, lieka nieko nepešęs.

REKLAMA
REKLAMA

Pateikiame 7 priežastis, kodėl moterims patinka blogi berniukai. Žinoma, tai nereiškia, kad turite tokiu tapti. Tačiau galbūt ir jūs ko nors galite iš to pasimokyti.

REKLAMA

1. Jie pasitiki savimi. Galite su tuo sutikti arba ne, tačiau vyras, kuriam nerūpi aplinkinių nuomonė ir kuris pats sprendžia, kaip jam gyventi, turi tikėti ir pasitikėti savimi. Galbūt giliai viduje jis savimi ir nepasitiki, tačiau jis nebijo būti toks, koks nori būti, ir tai velniškai žavi moteris.

2. Jie yra nepriklausomi. Blogi berniukai per daug nesijaudina dėl smulkmenų. Jei viena moteris jį atstūmė, jis nepuola į depresiją, o bando sužavėti kitą. Jis nesijaudina dėl to, kad ji yra arba nėra „ta vienintelė“. Jis tiesiog mėgaujasi gyvenimu ir džiaugiasi kiekviena akimirka su moterimi, su kuria jam gera. Moterims patinka žinoti, kad jis ją pasirinko laisva valia ir tik dėl to, kad jam su ja gera.

REKLAMA
REKLAMA

3. Su jais įdomu. Blogi berniukai nepaiso taisyklių, kurios dažniausiai yra labai nuobodžios. Jis gali pakviesti jus vakarienės, tačiau nieko nesakęs imti ir nusivežti, pavyzdžiui, prie jūros visam savaitgaliui. Argi tai ne romantiška?

4. Jie yra paslaptingi. Moterims neįdomu su vyrais, kurie yra tarsi „atversta knyga“.

5. Jie yra labai vyriški. Kodėl taip atrodo? Nes vyriškumas siejamas su drąsa, pasitikėjimu savimi, ryžtingumu. Jie kalba aiškiai ir užtikrintai. Jie visada žiūri moteriai į akis, jie tiki tuo, ką sako. O svarbiausia tai, kad jie žino, kaip elgtis su moterimis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Jie žino, kaip kalbėti su moterimis. Jie nesikuklina pasakyti jums komplimentą ir nebijo, kad ji nesupras jo humoro, todėl yra šmaikštūs.

7. Jie stiprūs (arba bent jau parodo tokie esantys) ir atvirai demonstruoja savo galią. Blogi berniukai iš karto aiškiai parodo, „kas čia vadovauja“. Su jais moteris gali pasijusti it gležna būtybė. Juk visos moterys giliai viduje svajoja bent kartais pabūti silpnomis moterimis, kurios galėtų pasislėpti už savo vyro plačių pečių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų