REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tina be paliovos pila purvą ant manęs. Ir patikėkite – tai dar ne pabaiga. Iš jos aš tikiuosi dar baisesnių dalykų“, – jau rytoj TV3 laidoje „Be komentarų“ prisipažins žinomas dainininkas Mindaugas Mickevičius-Mino, jau porą metų dėl turto kovojantis su savo buvusia mylimąja.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkas įsitikinęs – Tina vykdo gerai apgalvotą šmeižto kampaniją, nukreiptą prieš jį. Maža to, kalbėdamas su laidos žurnaliste žinomas vyras prasitars, jog labai bijo būti Tinos apkaltintas net pedofilija!

REKLAMA

„Ji mėgaujasi meluodama ir šmeiždama mane. Jos pagrindinis tikslas – išjuokti, pažeminti, sumenkinti. Man psichologiškai labai sunku, aš pavargau nuo nuolatinio terorizmo ir spaudimo“, – jau rytoj 20.30 val. atviraus Mino.

Tiesa, dainininkas teigia savo rankose turintis kozirį. Kompromituojanti informacija, kurią paskelbus Tinai gali tekti net emigruoti, pasak Mino, iš tiesų egzistuoja: „Aišku, kad turiu tokios informacijos, mes juk gyvenome kartu ne vienerius metus.“

REKLAMA
REKLAMA

„Be komentarų“ komanda pačios Tinos paklausė, kokios informacijos apie ją gali turėti Mino ir kodėl jis taip bijo būti apkaltintas pedofilija.

Taip pat laidoje: ar iš tiesų žinoma dainininkė Rūta Ščiogolevaitė scenoje dainavo apsvaigusi? Kodėl skandalingosios finansinės piramidės MMM reklama iš sostinės centro buvo perkelta į magistralę?

Žiūrovų laukia ir išskirtiniai kadrai iš TV3 eteryje greitai startuosiančio nuotaikingo projekto „Šok ir lieknėk“ pristatymo užkulisių bei vaizdai iš lietuviškos atrankos į milžiniško populiarumo visame pasaulyje sulaukusio talentų šou „X Faktorius“!

Pikantiška ir intriguojanti „Be komentarų“ laida – jau rytoj 20.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų