REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienio popietė žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad žinoma atlikėja Rūta Ščiogolevaitė Trakų rajone, netoli Rykantų, pateko į avariją. Moters automobilis susidūrė su traktoriumi, kartu su dainininke važiavo ir jos sūnus. Žinoma dainininkė naujienų portalui Delfi.lt patvirtino, kad ji ir sūnus po įvykio jaučiasi gerai.

REKLAMA
REKLAMA

Tai ne pirmas atvejis, kai į eismo įvykį patenka daug laiko kelyje praleidžiančios žvaigždės.

REKLAMA

Balsas.lt primena, 2006 metais dainininkė Gintarė Karaliūnaitė pateko į išties rimtą eismo įvykį. Naktį Gintarė su sūnumi važiavo iš koncerto kartu su draugu. Vairavo vyras. Kai į kelią išbėgo karvių banda, jis nebespėjo sustabdyti mašinos. Vaikas liko sveikas, o Gintarės širdies draugas užsigavo akį. Deja, atlikėjai ši avarija baigėsi labai skaudžiai – moteris pateko į reanimaciją, kur jai buvo nustatyti nosies ir žandikaulio lūžiai.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš penkerius metus važiuodama iš Lietuvos televizijos 50-mečio koncerto atlikėja Irena Starošaitė patyrė avariją. Moteris skubėjo į Marijampolės miesto šventėje įvyksiantį pasirodymą. Dainininkė nesuvaldė automobilio – jis išlėkė iš važiuojamosios dalies ir apvirto. Kartu važiavusios moterys – pritariančioji Irenos vokalo dainininkė ir jos dukra – atsidūrė ligoninėje, o Irenai teko gerti raminamuosius vaistus ir praleisti lovoje keletą dienų. Nors atlikėjai dėl šios avarijos neteko gulėti ligoninėje, bet jai konstatuoti veido nubrozdinimai, žandikaulio, įvairių kūno dalių sumušimai.

2010-aisiais operos solistė Judita Leitaitė po sunkios avarijos pateko į reanimaciją. Nelaimė atlikėją ištiko Varėnos rajone, netoli Pirčiupio kaimo, kelio Vilnius – Druskininkai 49 kilometre. 50-metė vilnietė buvo susiruošusi į Druskininkus. Slidžiame kelyje jos vairuojamas automobilis pradėjo slysti, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir trenkėsi į atvažiuojantį sunkvežimį. Iš automobilio ištraukta operos solistė išvežta į Vilnių ir paguldyta į reanimacijos skyrių. Dainininkei prireikė ilgos reabilitacijos ir dvasinės stiprybės vėl sugrįžti į sceną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų