REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Nutraukusi grupės „Yva“ veiklą, Natalija Bunkė (29) rankų nesudėjo ir sukvietusi žinomas, Lietuvoje dainuojančias merginas – Katažyną Nemycko (32), Liepą Mondeikaitę (22) bei Oksaną Pikul (28), žada sudrebinti pramogų pasaulį savo muzika ir neįtikėtinais pasirodymais. Nauja grupė pavadinimu „Pop Ladies“ tikisi tapti geriausia lietuviška pop grupe.

Nutraukusi grupės „Yva“ veiklą, Natalija Bunkė (29) rankų nesudėjo ir sukvietusi žinomas, Lietuvoje dainuojančias merginas – Katažyną Nemycko (32), Liepą Mondeikaitę (22) bei Oksaną Pikul (28), žada sudrebinti pramogų pasaulį savo muzika ir neįtikėtinais pasirodymais. Nauja grupė pavadinimu „Pop Ladies“ tikisi tapti geriausia lietuviška pop grupe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie grupės idėją, planus ir honorarus Natalija pasidalijo su portalo Balsas.lt skaitytojais.

Kaip kilo idėja suburti grupę?

Iš tikrųjų tą idėją jau labai seniai „nešiojausi“, ilgai galvojau, kas galėtų būti tos merginos, ir tiesiog vienąkart vakarodamos su Katažyna pakalbėjom apie tai, ir su Deividu pasitarėm, renginių organizatoriais, kad šiuo metu nėra Lietuvoje merginų grupių, nėra ką kviesti koncertuoti. Būna gražios merginos, bet jų dainos nelabai kokios, arba atvirkščiai – nelabai išvaizdžios, bet dainos tokios „pusė velnio“, taip kad tokios grupės, kuri būtų stipri – nėra, ir todėl organizatoriai neturi ką kviesti koncertuoti ir ką pasiūlyti užsakovams. Todėl ir kilo mintis, kad pats laikas užsiimti tuo, tik kad visos esame išsibarsčiusios truputėlį, bet, manau, pats metas sujungti savo jėgas – darbą, įdirbį scenoje, idėjas ir iš to padaryti vieną gerą produktą.

REKLAMA

Kodėl būtent šias nares pakvietėte?

Su Katažyna mes bendraujam daugiau negu pusė metų, įsitikinau, kad ji yra labai ryžtingas, pareigingas žmogus. Aš pati esu labai pareiginga ir disciplinuota, todėl labai nemėgstu žmonių, kurie daug šneka, bet nieko nedaro. Šios merginos yra labai pareigingos, mes kiekviena gerbiam viena kitos laiką, jeigu jau susitarėme susitikti, tai nebus taip, kad kažkuri viena ims ir neatvažiuos.

Visos scenoje esate lyderės – ar nėra konkurencijos?

Kol dar neturėjome nė vieno koncerto, tai negaliu pasakyti, bet aš manau, kad konkurencija visada skatina tobulėti ir labai gerai, kad mes visos esame iš skirtingų barikadų pusių – tarsi konkurentės buvome, bet šiuo atveju manau, kad visiems užteks vietos po Saule.

REKLAMA
REKLAMA

Kam atiteks pagrindinis vokalas, nes pirmame pasirodyme, kai dainavote su Katažyna ir Liepa, pagrindinis balsas teko Jums?

Tai buvo visiškas ekspromtas, kadangi tos dainos žodžius aš puikiai mokėjau, nes dainuoju ją savo koncertuose, taigi kai mes susitikom, buvo likusi valanda prieš pasirodymą – kol dažėmės ir rengėmės, tol repetavome tą dainą, todėl merginoms sunkiausia buvo išmokti žodžius, todėl joms ir teko pritariamieji balsai. Tačiau kitąkart, kai koncertuosime, manau, bus kitaip, jau įrašinėjame dainas ir pasimatė, kad visos esame lygiavertės ir nėra nei vienos dominuojančios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Papasakokite apie savo planus – ar tai yra tik vasaros projektas ar ilgalaikė mintis?

Tai tikrai nėra projektas, nes projektas – tai kažkas laikino, o čia yra grupė, kuri gyvuos tol, kol mes to norėsime. Kiekviena iš mūsų be šios grupės turime savo veiklas, todėl jei viena kuri mergina negalės koncertuoti, tai tuo metu jos vietą užims kita dainuojanti mergina. Kalbinau Atlantą, kuri mielai prisijungtų prie mūsų, taip pat 69 danguje merginas, kurios prašė palaukti rudens ir jei galės ir norės prisijungti – mes jų labai lauksime.

REKLAMA

Kokios dainos sudarys grupės repertuarą?

Turime visokių idėjų, viena daina jau yra įrašyta – mes ją po savaitės jau pristatysime radijo stotims ir visiems žmonėms, ji yra retro stiliaus. O kitą dainą norime padaryti tarsi tokią staigmeną – šeštojo dešimtmečio stiliaus, bet kol kas labai daug apie ją dar nekalbėsiu – kai bus rezultatas, tada. Tik noriu pabrėžti, kad dauguma mūsų dainų bus autorinės, o ne kažkokie kodai.

Koks bus grupės honoraras?

Lietuvoje dar nebuvo merginų grupės, kuri gaus tokius honorarus. Mes žinome savo vertę, todėl tikrai nebūsime labai pigios, tai juk natūralu – užsakovas, rinkdamasis grupę, žino, ką daro – yra pigesnių, yra ir brangesnių grupių, jei renkiesi kokybę, tai bus brangu. O aš esu šimtu procentų garantuota, kad koncertas bus nerealus: visos mokame bendrauti scenoje, dainuoti, fonogramos neleisime, todėl manau, kad rezultatas kalbės pats už save. Kai žmonės pamatys – supras, už ką jie moka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų