REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanijos „Amazon“ atstovai pranešė, jog populiarioji paslauga „Amazon AppStore“ nuo šiol bus prieinama ir Europos šalių vartotojams. Nuo rugpjūčio 30 d. prieigą prie el. parduotuvės dabar turi D. Britanijos, Vokietijos, Prancūzijos, Italijos ir Ispanijos gyventojai. Ateityje „Amazon AppStore“ geografija plėsis dar labiau, praneša news.yahoo.com

REKLAMA
REKLAMA

„Amazon“ el. parduotuvės atidarymas Europos šalyse tapo gana logišku kompanijos žingsniu, ypatingai jei atsižvelgtume į tai, kokia populiari ši „online“ tarnyba Jungtinių Valstijų teritorijoje. „Amazon AppStore“ surinkta visa galybė mobilių žaidimų ir programėlių, kurios diegiamos į mobiliuosius įrenginius su operacine sistema „Android“. El. parduotuvė vartotojams siūlo visą eilę privalumų, įskaitant ir specialų skyrių, iš kurio kiekvieną dieną galima nemokamai parsisiųsti vieną programėlę.

Iš esmės „Amazon AppStore“ tam tikra prasme yra „Google Play“ analogas. Mažesnis programėlių skaičius paaiškinamas tuo, jog kompanijos darbuotojai tikrina kiekvieną programėlę ir žaidimą prieš jam pasirodant el. parduotuvėje. Šiuo metu čia galima rasti tokias populiarias programėles kaip „Cut The Rope“, „Jamie Oliver 's 20 Minute Meals“, „Fruit Ninja“, o taip pat tokių garsių kompanijų kaip „Rovio“ ir „Glu Mobile“ projektų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų