REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Jau tapo įprasta, kad prasidėjus naujiems metams, televizijos eteryje startuoja nauji televizijos projektai, realybės šou. Visi jie sukurti vienu tikslu – pritraukti kuo didesnę auditoriją. Puikiausias būdas tai padaryti – intrigos, paskalos, apkalbos ir viešas jausmų demonstravimas. Visų šių dalykų tikrai netrūks naujuose šou.

 Jau tapo įprasta, kad prasidėjus naujiems metams, televizijos eteryje startuoja nauji televizijos projektai, realybės šou. Visi jie sukurti vienu tikslu – pritraukti kuo didesnę auditoriją. Puikiausias būdas tai padaryti – intrigos, paskalos, apkalbos ir viešas jausmų demonstravimas. Visų šių dalykų tikrai netrūks naujuose šou.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vienas puikiausių pavyzdžių, kurį regėjome praėjusiame sezone, „Radži ieško žmonos“. Šou, kuriame netrūko paskalų, lengvabūdiškų merginų šėlionių, pavydo ir viso projekto metu vykusios aršios kovos dėl svajonių princo tituluojamo Radži. Nors lygių teisių gynėjai puolė šį realybės šou už tai, kad jame akivaizdžiai žeminamos merginos, interneto komentatoriai pylė purvą ant viskam dėl Radži (o gal šlovės ir blizgesio?) pasiryžusių merginų, projekto rengėjai tik trynė rankomis ir džiaugėsi dėl puikių šou reitingų. „Šunys loja, o karavanas eina“ – tiesa?

REKLAMA

Panašu, kad greitu metu LNK startuosiantis naujas realybės šou „Šlovė ir turtai“ bus sukurtas pagal panašų scenarijų (nepamirškite, kad kelios skandalingiausios „Radži ieško žmonos“ dalyvės taip pat buvo pakviestos dalyvauti šiame šou). Kaip teigia patys projekto rengėjai, „tai pirmas Lietuvos televizijų istorijoje realybės šou, kuris bus transliuojamas su N-14 ženklu. Tai – nežabotų aistrų kupinas šou, kuriame bus galima tapti garsiais, populiariais ir turtingais. Šou nugalėtojas pelnys ne tik šlovę, bet dovanų gaus ir įspūdingą prizą – net 50 tūkstančių litų“. Dėl žadamos šlovės projekto dalyviai apsigyvens viename iš sostinės namų, o jų gyvenimas bus fiksuojamas kameromis. Nors šou dar net neprasidėjo, o jo dalyviai nėra žinomi, jau dabar žadama, kad „čia netrūks nei intrigų, nei rietenų, nei meilės trikampių, nei aistrų. Čia nebus tik vieno dalyko – cenzūros“. Ir žadėdami jie nemeluoja – juk dėl pinigų ir šlovės kai kurie gali padaryti viską.

REKLAMA
REKLAMA

Kitas, kiek „padoresnio“ formato projektas, taip pat būsiantis LNK eteryje savaitgalį – „Žvaigždžių duetai“. Nors praėjusiais metais atrodė, kad šis projektas tikrai sulaukė iškilmingos finalinės puotos (buvo išdalyti auksiniai mikrofonai, juos laimėjo dainininkė Irūna Puzaraitė ir aktorius Marius Jampolskis). Vieni braukė ašaras, manydami, kad šešerius metus džiuginęs projektas baigėsi, o kiti plojo delnais, manydami, kad televizijoje atsiras kažkas naujo. Vienų džiaugsmui, kitų liūdesiui „Žvaigždžių duetai“ grįžta į eterį su nauju šūkiu „Istorija prasideda iš naujo!“ Laidos vedėjų vairą perima dainininkė, o dabar jau ir laidų vedėja Natalija Bunkė, o jai į parankę bus įsikibęs šokėjas Andrius Butkus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į televizijos ekranus ketvirtajam sezonui sugrįžta „Chorų karai“. Projekto rengėjai jau paskelbė chorų generolus, kurie ves į priekį šou dalyvaujančius miestus. Kauno miesto generolais tapo grupė seniai primiršta grupė „16 Hz“. Galime teigti, kad vaikinai, ilgą laiką nesirodę nei televizijos ekranuose, nei žurnalų puslapiuose grįžta ne tik vesti į priekį gimtąjį miestą, bet ir susigrąžinti praeityje likusį populiarumą. Merginų grupė „ŠarkA“ pasišovė vadovauti Vilniaus miesto chorui. Pagirtina, kad atsiplėšusios nuo grupės „Yva“ ir Natalijos Bunkės įtakos, merginos išties išsiskiria lietuviškų grupių kontekste savo įdomiu sceniniu įvaizdžiu ir nuolatiniais eksperimentais. Tikėkimės, tą išvysime ir naujame sezone.

REKLAMA

„Chorų karuose“ taip pat dalyvaus dainininkė Vaida Genytė, buvusi politikė, vėl norinti būti dainininke Donalda Meiželytė, kadaise viename muzikiniame realybės šou nugalėjęs Anatolijus Oleinikas ir „Lietuvos talentų“ pažiba Vytautas Matuzas, kuris savo talentu pribloškė ne vieną.

Ko gero, labiausiai intriguojantis projekto dalykas – nauja vedėjų pora. Visiems smalsu, kaip televizijos eteryje atrodys griežtoji ir kritikos nevengianti Rūta Ščiogolevaitė ir šmaikštusis, charizmatiškasis Mindaugas Stasiulis. Ar sugebės R. Ščiogolevaitė, būdama laidos vedėja ir turėdama apginti projekto dalyvius nuo kritiškos komisijos, neišsakyti pelnytos kritikos?

REKLAMA

 

TV3 eteryje startuoja naujas realybės šou, apie kurį kol kas projekto rengėjai tyli. Vienintelė informacija – televizijos puslapyje, kur patalpinta laidos dalyvio anketa. „Paslaptingiausias pasaulyje televizijos šou „Paslapčių namai“ – jau Lietuvoje. 100000 litų gali būti tavo! Dalyvauk naujame realybės šou! Turi paslaptį? Atsinešk ją į šou, išsaugok ir laimėk! Tapk garsiu bei turtingu! Užpildyk anketą jau dabar! Tavo paslaptis atneš tau turtus!“, – rašoma trumpoje įžangoje prieš pildant anketą. Pažiūrėsim – pamatysim.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų