REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sekmadienio vakarą Lietuvos talentų gerbėjai turėjo galimybę stebėti įspūdingiausiu vadinamą muzikinį šou „X Faktorius“, kuriame dėl muzikinio kontrakto ir piniginio prizo besivaržantys balsingieji lietuvaičiai atiduoda paskutines jėgas, kad išliktų ir nugalėtų. Šįvakar kiekvienas iš jų komisijai ir žiūrovams pateikė net po dvi dainas,todėl įtampos, azarto, emocijų ir, žinoma, muzikos buvo išties daug.

Sekmadienio vakarą Lietuvos talentų gerbėjai turėjo galimybę stebėti įspūdingiausiu vadinamą muzikinį šou „X Faktorius“, kuriame dėl muzikinio kontrakto ir piniginio prizo besivaržantys balsingieji lietuvaičiai atiduoda paskutines jėgas, kad išliktų ir nugalėtų. Šįvakar kiekvienas iš jų komisijai ir žiūrovams pateikė net po dvi dainas,todėl įtampos, azarto, emocijų ir, žinoma, muzikos buvo išties daug.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Komisijos kėdes tradiciškai užėmė charizmatiškasis Vytautas Šapranauskas, Saulius Urbanavičius-Samas, Saulius Prūsaitis ir Rūta Ščiogolevaitė.

REKLAMA

„Šįvakar pamatysite ko nematę“, - vos prasidėjus projektui intrigavo V. Šapranauskas.

Pirmasis scenoje pasirodė paauglių merginų numylėtinis Martynas Kavaliauskas, kuris salėje sukėlė tikrą merginų klyksmų chorą.

„Man labai patiko šis šiuolaikiškas įvaizdis, tau labai tinka, siūlau nebegrįžti prie senų dainų“, - teigiamai vaikiną vertino Rūta. „Man viskas pasirodė gana vangokai, man viskas buvo neskanu“ , - visiškai kitokios nuomonės buvo S. Prūsaitis. „Tu ką, durnas, kad pasirodei viešai su mergina? Nu aš neturiu žodžių“, - juokaudamas kalbėjo V. Šapranauskas, turėdamas omenyje tai, kad vaikinas, parodęs savo antrąją pusę, praras dalį dėl jo galvą pametusių gerbėjų balsų.

REKLAMA
REKLAMA

Antroji pasirodė Ugnė Valinčiūtė, atlikusi legendinę Kastyčio Kerbedžio dainą „Nakty“.

„Aš jau buvau pamiršusi, kaip gražiai tu gali dainuoti. Buvo labai graži daina, linkiu tau sėkmės“, - teigė Rūta. „Aš šiek tiek pasigedau dar daugiau tavo jėgos, kurį mačiau viso projekto metu“, - kiek skeptiškesnis buvo S.Prūsaitis.

Pasirodžius keturių merginų grupei „4 Roses“ scenoje užvirė tikras šou, po kurio visi teisėjai merginas gyrė nesivaržydami.

„Atrodėt labai gerai, ačiū jums“, - teigė S. Prūsaitis. „Jūs ne keturios rožės, o keturios rupūžės, super buvo pasirodymas, kai norit, pasirodo, galit“ , - patraukdamas per dantį merginas gyrė V. Šapranauskas. „Buvo žiauriai gerai, merginos“ , - antrino jam ir Rūta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rūtos auklėtinė Aleksandra Metalnikova atliko itin dramatišką dainą, papildytą vaidybiniais elementais.

„Man pasirodė, kad tu perdegei, tarsi pervadinai šią dainą“, - teigė S. Prūsaitis. „Vaidybos buvo daug, ji buvo graži, tačiau prie dainos nederėjo“ , - jam antrino Samas. „Drama šitai dainai yra tiesiog būtina, nes ji yra viena dramatiškiausių kada nors parašytų dainų, aš negaliu tavimi atsistebėti, kaip gerai tu pradėjai dainuoti“ , - savo auklėtinę gyrė Rūta.

Pasirodžius scenoje Giedrei Vokietytei, merginą publika labai palaikė, o teisėjai vertino skirtingai.

REKLAMA

„Man buvo sviestas sviestuotas, bet čia ne tavo kaltė. Tu jau esi dainininkė, niekada nedainuok, kaip tavo mokytojas Samas – ir tavo ateitis bus aprūpinta“ , - žodžių į vatą nevyniojo V. Šapranauskas. „Susidarė įspūdis, kad tu ilsiesi scenoje, o taip neturėtų būti“ , - kalbėjo Rūta.

Pasirodžius scenoje grupei „RSP“ salė tiesiog kilo iš savo kėdžių. Praėjusi daug dramatiškų įvykių ir tarpusavio nesutarimų, grupė vis dėlto sugebėjo susitelkti muzikai ir visi kaip vienas teigė susijungę į vieną kumštį.

REKLAMA

„Jūsų grupė turi tikrai gerą užtaisą, mes čia turime pačią moderniausią grupę“ , - kalbėjo Samas. „Aš retai verkiu iš juoko, bet jūs taip buvot apsinešę tuo tariamu saulėlydžiu, kad ir aš tarsi susileidau tą dozę“ , - juokavo V. Šapranauskas. „Kai jūs esat scenoje, man nebereikia jaudintis, ačiū jums už tai“ , - savo auklėtinius gyrė S. Prūsaitis.

Antrąsias dainas atlikėjams pasiūlė patys žiūrovai, kurie turėjo teisę anksčiau išreikšti nuomonę ir siūlyti jas savo favoritams. Netikėta, tačiau net patys teisėjai jas vertino kur kas palankiau, negu pirmąsias, ir netgi dėkojo jas išrinkusiems gerbėjams, kad šie sugebėjo taip tinkamai patarti, kokį kūrinį atlikti dalyviams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vakaro drama – Martyno iškritimas

Po dramatiškos kovos paaiškėjo, kad mažiausiai žiūrovų palaikymo šįkart sulaukė charizmatiškoji Ugnė ir nuo pat projekto pradžios gražuoliuku vadintas Martynas. Jiems teko atlikti po išlikimo dainą, po kurios teisėjai balsavo už tą, kurį norėtų toliau matyti „X Faktoriuje“.

Elementaru, kad Samas savo balsą atidavė už auklėtinę Ugnę, V. Šapranauskas už savąjį auklėtinį Martyną, o S. Prūsaitis kiek pasimetęs emocionaliai balsą atidavė už Ugnę, argumentuodamas tuo, kad ji nuo pat pradžių dovanojo labai daug jausmų. R. Ščiogolevaitei teko atiduoti lemiamą balsą – arba padaryti lygiąsias, arba nulemti pergalę Ugnei.

REKLAMA

Rūtos sprendimas atėmė žadą ne tik salės žiūrovams, bet turbūt ir sėdintiems prie televizorių ekranų, mat viso projekto metu atvirai demonstravusi savo simpatijas Martynui, šįsyk ji atliko budelio darbą – atidavė savo balsą Ugnei, kuri po tokio netikėto jos sprendimo apsipylė ašaromis. Jos pavyzdžiu pasekė ir didžioji dalis salėje susirinkusių Martyno gerbėjų, tik skirtumas tas, kad verkė jos ne iš laimės, kaip Ugnė, o gailėdamos iškritusio savo dievuko.

„Galbūt kažkam pasirodysiu sentimentali, o mano sprendimas – nepopuliarus, bet aš renkuosi Ugnę“ , - ramiu tonu pasakė Rūta.  

Tęsti kovą liko tik penki pretendentai, todėl tikslas – jau beveik pasiekiamas ranka. Kaip seksis dalyviams, pamatysite jau kitą sekmadienį per TV3.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų