REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar kada nors girdėjote posakį, kad „blogi berniukai“ yra kaip nesveikas maistas – atrodo puikiai, kelias akimirkas suteikia daug malonumo, tačiau vėliau liekate su blogu kvapu burnoje ir sudirgintu skrandžiu?

REKLAMA
REKLAMA

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt siūlo pradėti ieškoti rimtų santykių ir pateikia 6 priežastis, kodėl susitikinėti su „blogais berniukais“ yra tas pats, kas valgyti nesveiką maistą.

REKLAMA

1. Nesveikas maistas atrodo puikiai. Tikriausiai sutiksite, kad nesveikas maistas atrodo labai skanus ir įvairiausios reklamos gundo jo paragauti. Tikriausiai sutiksite ir su tuo, kad „blogi berniukai“ dažniausiai gali pasigirti puikia išvaizda ir primena seksualiu kūnu galinčius pasigirti modelius iš garsių reklamų. Sutikus tokį vyra nėra lengva atsispirti ir kartais imate manyt: „Man jo reikia dabar, o kas bus vėliau – nesvarbu“. Tačiau jei svajojate apie ilgalaikius darnius santykius, reikėtų nustoti rinktis antrąją pusę pagal išvaizdą.

REKLAMA
REKLAMA

2. Prie tokio maisto nesunku priprasti! Viena iš priežasčių, kodėl daugeliui patinka nesveikas maistas, yra ta, kad jame paprastai yra daug druskos ir cukraus, todėl jis yra skanus. Tokio maisto norisi vėl ir vėl, nes valgant skanų maistą paprastai jaučiamės gerai. Kitaip tariant, prie tokio maisto priprantama. Tačiau juk visi žino, kad per didelis kiekis druskos ir cukraus kenkia sveikatai. Panašiai ir su vyrais, kurie sukelia emocijų bangą, jaudulį, kurį kartais taip norisi patirti bet kokia kaina, nors giliai viduje ir žinote, kad nieko gero iš šių santykių nebus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3. Jo suvalgiusi jaučiate kaltę. Po gerų pietų greito maisto restorane tikriausiai bent akimirkai susimąstote: „Ir ką aš padariau, kiek dabar reikės sportuoti, kol sudeginsiu šį milžinišką kiekį kalorijų…“ Prieš apsilankydama greito maisto restorane greičiausiai žinojote, kad būtent taip pagalvosite iš jo išėjusi, ir vis tiek ten nuėjote. Tikriausiai kaltę jaučiate ir tuomet, jei susitikinėjate su vyrais, kurie nė negalvoja apie rimtus santykius. Iš anksto žinote, kuo tokie santykiai pasibaigs, tačiau vis tiek juos pradedate, o vėliau dėl to save kaltinate. Užuot kaltinusi save, pagalvokite, kodėl nuolat siekiate santykių su tais, su kuriais nėra jokių šansų užmegzti ilgalaikius santykius. Radus priežastis bus lengviau ką nors pakeisti savo gyvenime.

REKLAMA

4. Jaučiatės blogai. Yra tikimybė, kad po vakarienės greito maisto restorane jausitės prastai. Juk nutuokiate, kad kelis litus kainuojantis mėsainis vargu ar gali būti pagamintas iš aukščiausios rūšies maisto produktų. Nutrūkus santykiams su „blogu berniuku“ dažniausiai taip pat jaučiatės nekaip: jums liūdna, esate prislėgta ir nusivylusi. Ko gero, vienintelis būdas atsikratyti šių neigiamų emocijų yra pradėti susitikinėti su tais vyrais, kurie taip pat norėtų kurti rimtus santykius.

5. Tai – bloga investicija. Juk žinote, kad investicija į nesveiką maistą jums atnešt tik sveikatos problemas. Į santykius su vyru, kuris nė negalvoja apie rimtus santykius, taip pat neverta investuoti savo laiko ir pastangų. Verčiau skirkite daugiau dėmesio santykiams su draugais, šeima ir mėgaukitės gyvenimu. Pamirškite „blogus berniukus“ ir pradėkite ieškoti tokio vyro, kuris jums suteiktų viską, apie ką svajojote.

6. Pasitikėkite savimi! Tikriausiai sutiksite, kad kartais skanus, tik, deja, ne visada sveikas maistas tampa būdu pakelti nuotaiką. Tačiau juk tai pats lengviausias būdas, ar ne? Galbūt verčiau pasirinkite būti stiprios, nepriklausomos, drąsios ir pasitikinčios savimi, ir gal tuomet nereikės kelti nuotaikos sau kenksmingais būdais. Juk jei pakankamai save mylėsite, jūsų gyvenime vis mažiau vietos liks maistui, kuris kenkia jūsų organizmui, ir vyrams, kurie jums suteikia tik skausmą ir nusivylimą. Juk esate verta to, kas geriausia!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų