REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Monika Linkytė (nuotr. Fotogenijai)

Vidurvasaris Monikai Linkytei šiemet – ne tik kalendorinių metų lūžio taškas. Metams beveik įpusėjus atlikėja pristato naują savo kūrybos dainą „Padovanojau” ir prasitaria apie pokyčius savo karjeroje.

44

Vidurvasaris Monikai Linkytei šiemet – ne tik kalendorinių metų lūžio taškas. Metams beveik įpusėjus atlikėja pristato naują savo kūrybos dainą „Padovanojau” ir prasitaria apie pokyčius savo karjeroje.

REKLAMA

„Padovanojau” – savarankiškos Monikos Linkytės kūrybos rezultatas. Dainos žodžius ir melodiją atlikėja sukūrė pati, o kūrinį „aplipdyti” muzikinėmis linijomis ir pateikti klausytojams tokį, koks jis dabar yra, padėjo talentingieji Jievaras Jasinskis ir Vytautas Bikus.

Tiesa, šis kūrinys turėtų būti girdėtas pavasarį Šv. Kotrynos bažnyčioje surengto koncerto dalyviams. „Tuo metu jau buvau sukūrusi „Padovanojau” ir labai norėjau ją sudainuoti, stebėti publikos reakciją – savo kūryba visada sunku patikėti. Nežinau ar tai gerai, bet tokia jau esu, kuklinuosi dėl savo kūrybos”.

„Kadangi daina sulaukė labai didelio žiūrovų palaikymo ir audringų ovacijų, nusprendžiau, jog nėra ko laukti – reikia šią dainą realizuoti ir paleisti į pasaulį”, – teigia atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Nenuostabu, jausmingas ir švelnų vasaros vėją primenantis kūrinys – apie meilę. „Tai – daina apie jausmą, kuomet esame kupini pasitikėjimo, vilties bei vidinės ramybės, tačiau „nudegame” nuo kito žmogaus poelgių, būname visiškai atviri, dovanojame žmogui savo paslaptis, o jis jas tiesiog pameta”, – dainą pristato Monika Linkytė.

REKLAMA

„Tuomet seka prisirišimas, kuris labiausiai skaudina, kai supranti, jog žmogų reikia paleisti, tačiau kol vis dar gyvename mintimis ir prisiminimais apie praeityje patirtus jausmus, tol šypsotis būna per sunku”.

„Tačiau aš nemanau, jog reikia viską pamiršti, nes tik praeities potyriai mus grūdina ir augina, o tikra, pasiaukojanti meilė yra ne kažkur kitur, bet mumyse. Apie tokią meilę kalbu – netobulą, kartais stipriai skaudinančią, bet tikrą, nesavanaudišką ir padedančią augti,” – jausmingą kūrinio istoriją pasakoja atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

„Padovanojau” – ne tik dar vienas Monikos Linkytės kūrinys, tačiau taip pat ir tarsi naujo atlikėjos gyvenimo etapo, kuriame – savarankiška muzikinės karjeros plėtra, žymė.

„Matyt, jau vieša paslaptis, jog mano muzikinėje karjeroje įvyko rimtų pokyčių – nuo šios vasaros, savo muzikinės veiklos vadyba nusprendžiau užsiimti pati, padedama kelių žmonių”, – atskleidžia Monika Linkytė.

„Esu labai dėkinga, jog pagrindus ir kelią muzikos industrijoje padėjo sudėti Martynas Tyla ir prieš priimdama šį sprendimą tikrai labai ilgai svarsčiau, tačiau, kad ir kaip baisu būtų pradėti kažką naujo, aš tikiu pokyčiais, tikiu, kad jie mus veda tobulėjimo link”, - atvirauja atlikėja.

Naują pradžią ir kalendorinį vidurvasarį liepos septintąją atlikėja, kartu su grupe ir nauju kūriniu, pažymės Vilniuje įsikūrusioje „Vasaros terasoje” kur po „Mokytojų namų” kiemelio saule su savo klausytojais dalinsis šypsenomis ir dainomis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų