REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
 „Pop Ladies“ merginos (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Nežinia, kodėl, bet už lango pasibeldęs pavasaris ir vis drąsiau lendantys saulės spinduliai daugeliui sukelia norą keistis. Žmonės prieš vasarą ne tik griebiasi dietų ar skuba į sporto klubą, bet ir nevengia išvaizdos pokyčių, kuriuos su malonumu įgyvendina kirpėjo kėdėje.

25

Nežinia, kodėl, bet už lango pasibeldęs pavasaris ir vis drąsiau lendantys saulės spinduliai daugeliui sukelia norą keistis. Žmonės prieš vasarą ne tik griebiasi dietų ar skuba į sporto klubą, bet ir nevengia išvaizdos pokyčių, kuriuos su malonumu įgyvendina kirpėjo kėdėje.

REKLAMA

Tai, ką diktuoja žinomos moterys, sukelia minčių, kad ilgi plaukai – jau nebe madingi. Šalies pramogų verslo atstovės drąsiai nusirėžia savo plaukus ir viena po kitos demonstruoja vis drąsesnius įvaizdžio sprendimus.

Pavasariniams pokyčiams neseniai išdrįsusios „Pop Ladies“ merginos, lyg susitarusios, pasitrumpino savo plaukus ir juos suformavo asimetrišku stiliumi.

Viena pirmųjų į stilistės kėdę sėdosi Katažina Zvonkuvienė. Neseniai dvynukų susilaukusi moteris savo pavyzdžiu netrukus sužavėjo ir kitas pop grupės nares.

REKLAMA
REKLAMA

Gerokai savo plaukus patrumpinusi ir stilių pakeitusi Liepa Mondeikaitė-Norkevičienė susilaukė ne ką mažiau komplimentų.

„Nusiėmiau savo ilgus priaugintus plaukus ir šiek tiek apsikirpau, pašviesinau juos, nes buvau labai nutamsėjusi“, - pokyčių priežastį tv3.lt aiškino Liepa.

REKLAMA

Moteris prisipažino, kad tokiam išskirtiniam šukuosenos įvaizdžiui ją paskatino ištikima stilistė.

„Tokį stilių sugalvojo mano mylima kirpėja, kuri yra nuostabi ir jos į nieką nekeisčiau. Ji kiekvieną kartą man pasiūlo naujų idėjų. Šį kartą atėjau pas ją ir pasakiau, kad noriu pasikeisti. Tas oras toks tragiškas, plaukai veliasi, noriu nusikirpti trumpai. Taip bendromis jėgomis nusprendėm padaryti dabartinę mano šukuoseną“, - šypsojosi ji.

„Esu labai patenkinta savo nauju įvaizdžiu. Džiugu, kad turiu galimybę keistis. Galbūt ir vėl prisiauginsiu ir vėl nusikirpsiu. Tai nėra amžina. Man, kaip scenos žmogui, labai svarbu būti skirtingai ir įvairiai. Dabar pabūsiu kitokia, nes norėjosi pokyčių, o už lango labai niūru ir pilka“, - tv3.lt teigė atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Savo kolegei antrino ir vakar tokiu pat stiliumi plaukus nusikirpusi Natalija Bunkė.

„Mano plaukų šaknys buvo dažytos tamsiai, Balayage technika, šįkart jas perdažiau į savo senąją spalvą ir šiek tiek pasikirpau plaukus. Pasikeisti nusprendžiau, nes nusibodo. Norėjosi kažką pakeisti, o plaukų augimu nesiskundžiu, tad pamaniau, kodėl gi ne. Juolab kai yra naudojamos naujausios technologijos, galima eksperimentuoti, išbandyti įvairius stilius“, - savo naują įvaizdį tv3.lt komentavo atlikėja.

Anot „Pop Ladies“ lyderės, toks trumpas ir griežtas kirpimas šiuo metu yra madingas, o faktas, kad visas grupės merginas sieja ta pati šukuosena – tik malonus sutapimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Dabar mano šukuosena asimetriška, galas trumpesnis, o priekis ilgesnis. Man gražu. Kažkaip ne specialiai gavosi, kad mes visos „Pop Ladies“ merginos pasidarėme tą patį kirpimą. Liepa atrodo visiškai taip pat kaip aš, netgi dažymas toks pats! Šiuo kirpimu susižavėjo ir Katažina. Žodžiu, visos trys kartu. Tikrai nesitarėme, tai – smagus sutapimas“, - nusijuokė Natalija.

Dainininkė prisipažino, kad drąsūs pokyčiai jai yra būdingi. Žinoma moteris atskleidė gyvenime esanti spontaniška ir net yra svarsčiusi apie plaukų nusiskutimą plikai, tačiau nedrįso.

Paklausta ar per savo karjerą ji nėra „nudegusi“ nuo specialisčių sprendimų, Natalija tikina, kad labiau į nemalonias situacijas ji įsivėlė pati.

„Man pasisekė, kol kas pastaruoju metu esu patenkinta stilistų darbu. Tačiau žvelgiant į praeitį yra keli nemalonūs nutikimai. Visko yra buvę, paauglystėje esu nusidažiusi ir rudai, ir raudonai, paskui kai norėjau persidažyti į šviesią spalvą – gavosi oranžinė ir t.t. Žodžiu, buvo visokių niuansų. Viskas pataisoma, bet, žinoma, tai kenkia plaukams“, - sakė atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų