REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Julija Žižė (nuotr. Instagram/Eimanto Genio)

Paskutines nėštumo dienas skaičiuojanti Julija Žižė šiuo metu išgyvena išties stebuklingą gyvenimo laikotarpį – jau visai netrukus „Wear Mad By July“ kūrėja su vyru, fotografu Laurynu Žižiu susilauks antrosios dukros Otilijos. Tikėtina, kad mažylė gims per pačias Kalėdas.

37

Paskutines nėštumo dienas skaičiuojanti Julija Žižė šiuo metu išgyvena išties stebuklingą gyvenimo laikotarpį – jau visai netrukus „Wear Mad By July“ kūrėja su vyru, fotografu Laurynu Žižiu susilauks antrosios dukros Otilijos. Tikėtina, kad mažylė gims per pačias Kalėdas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šventiniu laikotarpiu gimsiančios sesutės laukia ir poros pirmagimė Lėja. Kartu su vyru Julija stengiasi, kad jų dukra suprastų, jog šeima netrukus pagausės. „Labai daug kalbame apie tai. Ji jau žino, kurie daiktai yra sesės“, - šypsosi žinoma nėštukė.

REKLAMA

Tiesa, antrasis nėštumas šioje šeimoje, tikėtina, bus ne paskutinis. J. Žižė viliasi, kad netolimoje ateityje į pasaulį pasibels dar vienas mažylis. „Trys – mūsų laimingas skaičius“, - kartu su tv3.lt savo planais dalijasi moteris.

– Skaičiuojate paskutines nėštumo dienas. Ar dukrelės laukimas jūsų šeimoje sustiprino kalėdinę dvasią?

– Tikrai spėjome ją pajusti. Su šeima jau pasipuošėme eglutę. Šiemet Kalėdos pas mus tikrai bus stebuklingos, nes antroji dukrytė jau visai netrukus ateis į šį pasaulį. Šios šventės mums ypatingos.

REKLAMA
REKLAMA

– Tikėtina, kad mažylė jums taps pačia geriausia dovana šiemet...

– Faktas. Tai labiausiai laukiama dovana. Daugiau nieko nelaukiu, nieko neprašau ir nieko nereikalauju iš Kalėdų senelio. Apie ką tik svajojau – jau turėsiu.

– Nepaisant paskutinių nėštumo dienų, jūs nevengiate lankytis viešuose renginiuose. Matyt, jūs ne ta mama, kuri užsidaro namuose?

– Mes kaip tik šį nėštumą labai slėpėme. Šį džiaugsmą mums pavyko pasilikti sau iki pusės metų nėštumo, ko su Lėja nebuvo. Su pirmąją dukra žinia apie nėštumą pasklido vos trečiajame mėnesyje. Mes to neslėpėme, abu su vyru džiaugėmės laukimu, juo dalijausi ir socialiniuose tinkluose. O šįkart norėjosi tai laikyti kiek įmanoma ilgiau paslaptyje. Kai jau pilvas pradėjo visiems badyti akis – jau nieko kito nebeliko, tik prisipažinti apie gandų laukimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dabar tikrai nesinori slėptis. Kuomet pusę metų prasėdėjai pasislėpus po kiautu, dabar norisi ir viešumoje pasirodyti, ir madas pademonstruoti. Juk ir nėštukėms norisi pasipuošti. Daugelis mamų galvoja, kad jei jau didelis pilvas, tai jau reikia sėdėti namuose. Neverta! Juk nėštumas – didelė laimė. Geriausias moters grožio receptas yra nėštumas: plaukai purūs ir neslenka, nagai auga, oda lygi...

– Iš jūsų žodžių galima spręsti, kad su dilema „Ką apsirengti?“ nėštumo metu jums neteko susidurti...

– Išties neteko! Kuo puikiausiai tam pasitarnauja ir vyro drabužiai – daugelis jų naudojami kasdien. Labai gerai su jais jaučiuosi. Tokiu būdu jaučiu, kad tėtis visada yra šalia. Tai pat nevengiu suknelių. Jos nebūtinai turi būti sukurtos nėščiajai. Tiesiog svarbu pasirinkti laisvo modelio suknelę, o svarbiausia, jaustis patogiai. Tinkamų drabužių tikrai yra, tik reikia paieškoti.

REKLAMA

– Tai bus antroji jūsų atžala. Galbūt šįkart jaučiate mažiau baimės?

– Maža baimė visada yra. Ji pradeda imti ant paskutinių dienų. Apima didelis smalsumas, kaip bus šį kartą. Visi sako, kad antras vaikelis gimsta lengviau. Juolab, kad pirmagimės susilaukėme gana neseniai. Vadinasi, dar organizmas viską atsimena. Smalsu, kaip bus iš tiesų!

– Žvelgiant į ateitį, ar su vyru bent pasvarstėte apie dar vieną vaiką?

– Mes su vyru iškart apie tai pagalvojome! Pirmus tris mėnesius, kai pastojau, tai be abejo galvojau, kad ne, nes tai buvo sunkiausias periodas. Tačiau kai viskas pradėjo gerėti, kai atėjo visa ta euforija, pasakiau, kad galėtume dabar iškart net du pasigimdyti. Tai nėra taškas. Tikiuosi, kad labai ilgai nelauksime trečiojo vaikelio, nes trys yra mūsų laimingas skaičius. Mes abu su vyru gimėme trečiąją dieną, mes susituokėme trečiąją dieną, todėl norime turėti tris vaikus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų