REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Charlotte Thomson (21 m.) (nuotr. facebook.com)

Jauna mama tapusi mergina papasakojo, kaip ji, viso nėštumo metu nepatyrusi jokių simptomų, susilaukė siurprizu tapusio vaikelio.

9

Jauna mama tapusi mergina papasakojo, kaip ji, viso nėštumo metu nepatyrusi jokių simptomų, susilaukė siurprizu tapusio vaikelio.

REKLAMA

Kadaise vakarėliuose linksmintis mėgusi Charlotte Thomson (21 m.), gimdydama savo pirmagimę buvo tokia pat liekna, kaip ir paauglystėje. Ligoninėje moteris atsidūrė sąrėmius supainiojusi su mėnesinių metu atsiradusiais skausmais.

Iš Niukastlo kilusi Charlotte sakė, jog ji nė nenutuokė esanti nėščia, kadangi jos pilvas nedidėjo, be to, ir mėnesinės pasirodydavo reguliariai.

Vieną naktį mergina nubudo pajutusi aštrius skausmus pilvo srityje. Atvykus į ligoninę ji sužinojo, jog gimdo. Po 3 valandas trūkusio gimdymo Charlotte rankose jau sūpavo dukrelę Molly (2 m.).

„Mano pilvas išliko plokščias, mėnesinės taip pat niekur nedingo, todėl sužinojusi apie nėštumą, negalėjau tuo patikėti. Be jokio perspėjimo ir pasiruošimo tapus mama, buvo baisu, tačiau dabar savo dukrelės į nieką nekeisčiau. Esu be galo laiminga“, - pasakojo Charlotte.

REKLAMA
REKLAMA

2015-ųjų lapkritį Charlotte, kuriai tuo metu buvo 19 metų, elgėsi lyg tipiška paauglė – linksminosi vakarėliuose, puošdavosi figūrą pabrėžiančiais drabužiais.

REKLAMA

Tą patį mėnesį mergina pastebėjo, jog priaugo 1,5 kg ir jautėsi labiau pavargusi, nei įprastai.

„Pamaniau, jog visa tai yra begalinių linksmybių pasekmės. Kadangi vis dar tilpau į savo drabužius, per daug dėmesio į tai nekreipiau“, - tęsė ji.

Tačiau po mėnesio, tų pačių metų gruodį, naktį Charlotte pabudo kankinama didžiulio pilvo skausmo.

„Išgėriau nuskausminamųjų vaistų ir tikėjausi, jog viskas praeis. Vietoje to, skausmas tik stiprėjo. Po valandos nubėgau į tualetą, nes mane be galo pykino. Pamačiau, jog mano kelnaitės kruvinos. Mėnesinės buvo tik ką pasibaigusios, todėl labai išsigandau“, - sakė mergina. „Supratau, jog man nutiko kažkas labai rimto, todėl išsikviečiau taksi ir nuvažiavau į ligoninę.“

REKLAMA
REKLAMA

Nesuprato, kodėl kviečiama pribuvėja

Ligoninėje slaugės atliko tyrimus.

„Rėkiau iš skausmo. Gydytojas sakė, jog turi pasikalbėti su pribuvėja. Šis jo pareiškimas mane nustebino, kadangi aš nebuvau nėščia. Manęs nekankino jokie nėštumo simptomai, iš pirmo žvilgsnio buvau sveika, todėl niekaip nesupratau tokio gydytojo sprendimo“, - teigė ji.

Po 10 minučių Charlotte buvo atliktas ultragarso tyrimas. Mergina išgirdo naujieną - ji jau devintą mėnesį nėščia.

„Negalėjau tuo patikėti, kadangi mano pilvas buvo visiškai plokščias. Nerimavau, nebuvau pasiruošusi motinystei, neturėjau jokių vaikiškų drabužėlių. Judinausi ir dėl to, kaip į tai reaguos ir mano tėvai“, - pasakojo mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ligoninės slaugės paskambino Charlotte tėvams – mamai Lynne Thomson (50 m.) ir tėčiui Vincentui Thomsonui (50 m.).

„Iš pradžių jie galvojo, kad nėščia aš tik kelias savaites ir ligoninėje atsidūriau dėl persileidimo. Kai jie atvyko, pradėjau verkti ir pranešiau jiems šią žinią. Tėvai mane labai palaikė ir džiaugėsi savo pirmąja anūke“, - tęsė jauna mama.

Vos Molly atsidūrė Charlotte rankose, tarp mamos ir dukros atsirado itin stiprus ryšys.

„Iškart ją pamilau. Ji buvo tobula, tarp mūsų atsirado stiprus ryšys“, - sakė ji.

Gydytojų nuostabai, nepaisant to, jog viso nėštumo metu mama vartojo alkoholį, Molly gimė visiškai sveika.

REKLAMA

Gydytojai paaiškino, kad Charlotte neturėjo nėštukėms įprasto pilvo, kadangi Molly buvo pasislėpusi po jos šonkauliais.

„Keista darosi pagalvojus, jog visą tą laiką mano įsčiose buvo vaikelis. Kai į mano darbovietę paskambino mama ir atsakingiems asmenims pranešė, jog aš susilaukiau mažylės, jie buvo išties nustebinti, kadangi prieš dieną buvau darbe ir neatrodžiau, jog būčiau 9 mėnesį nėščia“, - sakė Charlotte.

Po dviejų dienų mama su dukrele jau buvo namuose. Kūdikiui reikalingais daiktams pasirūpino mama Lynne.

„Mano draugai taip pat nepatikėjo, jog aš pagimdžiau dukrelę, kol nenusiunčiau joms nuotraukos. Laimei, kadangi esu ganėtinai liekna, po nėštumo neteks tirpdyti priaugusių kilogramų.

Molly šiuo metu lanko tą patį darželį, kuriame dirbu ir aš. Dukrelės tėtis – buvęs draugas, su kuriuo jau seniai nebebendrauju. Nepaisant to, man padeda tėvai“, - pasakojo mergina. „Atsiradus mažylei teko pakeisti ir gyvenimo būdą. Laukiu nesulaukiu, kada apie tai, kaip ji gimė, papasakosiu pačiai Molly. Manęs niekas daugiau taip nebenustebins.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų