REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien ir rytoj paaiškės UEFA Čempionų lygos finalo dalyviai. Antradienį bei trečiadienį vyks atsakomosios pusfinalio rungtynės.

Šiandien ir rytoj paaiškės UEFA Čempionų lygos finalo dalyviai. Antradienį bei trečiadienį vyks atsakomosios pusfinalio rungtynės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Madrido „Real“ futbolininkai namie priims Miuncheno „Bayern“, o „Roma“ savo aikštėje kovos su „Liverpool“.

REKLAMA

Abu mačus tiesiogiai rodys vaizdo transliacijų internetu platforma viaplay.lt, „Viasat Sport Baltic“ ir TV6 kanalai. Dvikovų tiesioginė transliacija prasidės 21.35 val.

Ypač didelį dėmesį kelia Ispanijos ir Vokietijos milžinų susirėmimas. „Real“ gali tapti pirmąja komanda šiuolaikinėje Čempionų lygoje, kuri į finalą pateks trečius metus iš eilės. Ankstesniais laikais elitinį žemyno turnyrą Madrido futbolininkai laimėję penkis kartus iš eilės.

REKLAMA
REKLAMA

„Real“ pirmajame mače „Bayern“ klubą svečiuose nugalėjo 2:1, todėl šiandien bavarai privalo įmušti bent du įvarčius. Tai neatrodo nerealu, atsižvelgus į tai, kad Madrido komanda ketvirtfinalio akistatoje su Turino „Juventus“ vos neišbarstė svečiuose įgytos trijų įvarčių persvaros.

Ispanijos ekipoje dėl traumos nežais Dani Carvajalis, taip pat tikriausiai nerungtyniaus ir Isco. Jie susižeidė pirmojoje dvikovoje. Joje traumas patyrė ir labai svarbūs „Bayern“ futbolininkai Arjenas Robbenas bei Jerome‘s Boatengas. Jie nepasirodys aikštėje. Miuncheno klube taip pat susižeidę Arturo Vidalis bei Kingsley Comanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pastarąjį kartą „Bayern“ Madrido komandą jos aikštėje nugalėjo 2001 metais – 1:0. Tada „bavarai“ pusfinalyje palaužė „karališkąjį“ klubą. Tiesa, iš pastarųjų 10 tarpusavio rungtynių aštuonerias laimėjo „Real“.

Praėjusį savaitgalį abi ekipos pasiekė pergales savo šalies čempionatuose. „Bayern“ 4:1 įveikė Frankfurto „Eintracht“, o „Real“ 2:1 – „Leganes“ futbolininkus. Miuncheno klubas seniai užsitikrino Vokietijos čempiono titulą, o Madrido komanda Ispanijoje žengia trečia. Šios šalies čempione tapo „Barcelona“.

Pirmojoje „Liverpool“ ir „Roma“ dvikovoje 5:2 stipresnis buvo Anglijos klubas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų