REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Nėštumo tyrimas (anomalija.lt nuotr.)

Nėščia moteris buvo sukrėsta, kai jai buvo atliekamas nėštumo tyrimas. Ji pilvo skenavimo metu pamatė, kad vaizdas panašus į jos mirusios močiutės veidą.

25

Nėščia moteris buvo sukrėsta, kai jai buvo atliekamas nėštumo tyrimas. Ji pilvo skenavimo metu pamatė, kad vaizdas panašus į jos mirusios močiutės veidą.

REKLAMA

Stephanie Jackson buvo labai sunerimusi, tačiau daktarai jai pasakė, kad 18 savaičių berniukas yra visiškai sveikas ir nereikėtų jaudintis.

Stephanie sakė, kad ji pastebėjo močiutės Mary Jackson veidą virš kūdikio galvos. Mary mirė prieš 14 metų, bet Stephanie teigia, jog savo močiutei meldėsi iki šių dienų, nes ji nebuvo įsitikinusi, kad ji ir jos partneris galėtų turėti vaikų.

Moters partneris Micheal Davies ne kartą lankėsi poliklinikoje dėl vaisingumo, tačiau daktarai jam gerų naujienų nežadėjo.

Tačiau Michael vėliau pakeitė procedūras, kurios galėjo suteikti vilčių susilaukti vaikų ir nuo to laiko Stephanie pradėjo melstis savo močiutei, kad ji ir jos partneris susilauktų kūdikio.

REKLAMA
REKLAMA

Stephanie teigė: „Vakar aš apsilankiau pas gydytoją ir jis man atliko pilvo skenavimą. Labai nustebau, kad nuotraukose pamačiau savo močiutę. Ji man buvo tarsi Dievas! Aš ją iš karto atpažinau. Ašaros manęs nepaliko visą dieną, nes mes močiutę praradome prieš 14 metų.“ Liepos mėnesį moteris su savo partneriu pasitiks savo pirmąjį kūdikį.

REKLAMA

Ji minėjo, kad jos draugai ir šeimos nariai taip pat pastebėjo močiutės veido atvaizdą. Tačiau jos partneris Michael, kuris turi du vaikus iš ankstesnių santykių, nesugebėjo pamatyti taip aiškiai partnerės močiutės.

Stephanie sakė: „Mano tetos, pusbroliai ir visi kiti, kuriems parodžiau kūdikio pilve nuotrauką, sakė, kad močiutę atpažino iš karto.

Aš paskambinau savo partneriui ir jis pasakė, kad visi darbe džiaugiasi tokiu pasisekimu, jog nuotrauka yra beprotiškai graži. Aš nenustojau verkusi. Aš esu laiminga, jog močiutė, kuri mirė prieš 14 metų, yra vis dar šalia mūsų“. Praėjusią savaitę mirė Stephanie dėdė ir šeimos nariai penktadienį dalyvavo laidotuvėse, kuriose Stephanie sakė, kad jaučia, jog močiutė yra šalia visų.

Būsimoji mama pridūrė: „Visa šeima buvo kartu pirmą kartą ir mes visi kalbėjomės apie močiutę. Ji palietė kiekvieno mūsų širdį. Praėjusiais metais aš meldžiausi jai, nes nežinojome ar galėsime turėti vaikų, tačiau šiandien mes esame patys laimingiausi“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų