REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
98
Julija Žižė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Žinoma drabužių kūrėja ir dviejų vaikučių motina Julija Žižė žavi gerbėjus savo moteriškumu, grakštumu ir elegancija. Moteris visuomet atrodo ir elgiasi nepriekaištingai.

98

Žinoma drabužių kūrėja ir dviejų vaikučių motina Julija Žižė žavi gerbėjus savo moteriškumu, grakštumu ir elegancija. Moteris visuomet atrodo ir elgiasi nepriekaištingai.

REKLAMA

Visgi naujienų portalui tv3.lt Julija atskleidė, kad su makiažu bando nepersistengti ir nenaudoja jo kiekvieną dieną. Moteris atskleidė, kokia, jos manymu, yra pati geriausia dieta ir, kaip puoselėti grožį.

Įpareigojanti kaukė

„Nesidažau kiekvieną dieną. Kai turi vaikų, toks jausmas, kad jie vienok tave nuvargina, bet iš tikrųjų tai yra didžiausias papuošalas. Nėra nei to laiko puoštis, bet neši gražų vaiką rankose ir nebereikia dažytis, – juokavo dizainerė. – Iš tiesų aš labai minimaliai dažausi paprastomis dienomis. Skaistalai ir viskas.“

Pasidomėjus, ar dizainerė, kaip daugybė moterų, nevengia gatvėje pasirodyti be makiažo, ji nė nesutriko. Moters nuomone, makiažas nėra labai svarbus dalykas.

REKLAMA
REKLAMA

„Turiu ganėtinai gražią odą, lygią, ne dėmėtą. Tik paakiai dėl nemigos ir ritmo nebuvimo yra tamsūs. Man svarbiau visada būti su švariais rūbais ir švariais batais. Galiu į viešumą išeiti ir su treningais, bet svarbu, kad tai atrodytų stilingai. Makiažo iš tiesų aš taip nesureikšminu“, – sakė Julija.

REKLAMA

Visi mes esame žmonės

Tarp šiuolaikinių moterų labai populiaru įvairiausios grožio procedūros, galinčios kardinaliai pakeisti žmogaus išvaizdą: priaugintos blakstienos, plaukai, tatuiruojami antakiai ar net strazdanos. Julija tikino, kad tokie dalykai jai niekada nepatiko. Žinoma moteris mėgsta natūralumą.

„Tų visų nenatūralių procedūrų, priaugintų blakstienų ar plaukų, nemėgstu ir nemėgau niekada. Mėgstu natūralumo pojūtį ant savęs. Ir vakarais po renginių nekantrauju kuo greičiau viską nusivalyti. Ta tokia kaukė vis tiek tave įpareigoja, o namuose įsisuki į šiltą chalatą, apsikabini vaikus ir viskas būna gerai“, – paaiškino žinoma dizainerė.

REKLAMA
REKLAMA

Visgi moteris prisipažino, kad žinomumas ateina su kaina. Ji visuomet turi būti pasitempusi ir graži, kadangi smalsios žmonių akys bene kasdien nužiūri pro šalį einančią garsią moterį.

„Aš turiu atrodyti visada gražiai. Jaučiu ir matau, kad žmonės gatvėje į mane žiūri, galbūt kažkas ir atpažįsta. Nėra taip, kad išsigąsčiau, jei mane pamatytų nepasidažiusią, ar su treningais, – pripažino Julija. – Mes visi esame žmonės. Žvaigždė tai nėra iš dangaus nusileidęs žmogus. Visokių dienų būna. Gal žmogus serga migrena, gal ką tik atsigavo po ligos. Viskas natūralu.“

Už gražią išorę atsakingas gražus vidus

„Pagrindinė mano grožio idėja, kad viską turi puoselėti iš vidaus. Be abejonės, kad svarbu ir išorė, bet mūsų visa išorė ir yra atspindys to, ką mes valgome, ką geriame, kaip miegame. Čia reikėtų maksimaliausiai investuoti“, – prisipažino Julija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dizainerė atskleidė, kaip ji bando išsivaduoti nuo nemigos sukeliamų problemų ir padėti organizmui gauti visus reikiamus vitaminus ir mineralus.

„Dabar geriu sulfatų mineralus, kurie prisotina organizmą iš vidaus. Kadangi dabar žemė yra labai išnaudota ir nualinta, tokių tikrų vitaminų mes negauname. Šie mineralai dabar yra būtent tai, ko reikia žmogaus organizmui“, – patikino J. Žižė.

Geriausia dieta motinoms

„Po antro gimdymo viskas sunkiau grįžo į vėžias. Nei per pirmą nėštumą, nei per antrą aš paprasčiausiai nesisvėriau. Man tai buvo visiškai neaktualus rodiklis. Svarbiausia buvo, kad vaikas yra sveikas ir aš esu sveika“, – šypsojosi moteris.

REKLAMA

Ji patikino, jog geriausia dieta, padedanti atsikratyti per nėštumą priaugto svorio – maitinti vaikelį pačiai.

„Geriausia dieta yra maitinti vaiką krūtimi kuo ilgiau, nes vaikas per parą suvalgo apie 500 kalorijų. Net sporto salėje sunku tiek sudeginti. Tiesiog reikia maitinti vaiką ir pačiai žiūrėti, kad maisto racione būtų kuo daugiau vitaminų, nes vis tiek viskas eina kūdikėliui per pieną. Visus produktus reikia rinktis atsargiai“, – sakė J. Žižė.

Visgi žinoma dizainerė nutarė sustangrinti kūną ir žada pradėti sportuoti. Ji planuoja užsiimti vis labiau populiarėjančiu sportu, kai prie kūno prijungiami elektroidai, į raumenis siunčiantys elektros impulsus.

REKLAMA

„Pradėsiu sportuoti. Bandysiu sportą su elektroidais. Pasidomėjau dėl širdies permušimų, nes vis tiek, kai yra nemiga, turi žiūrėti į viską atsakingai. Kai maitini vaiką, reikia su tokiais dalykais elgtis atsargiai, bet labai noriu pabandyti, nes žadėjo gerą efektą, – džiaugėsi moteris. – Numesti nenoriu nieko. Man patinka moteriškos, apvalios figūros, bet noriu sustangrėti. Nepatinka man, kai moterys būna labai lieknos.

Manau, kad kuriame rate sukiesi, taip ir mąstai. Mano artimų žmonių rate visoms moterims svarbu būti sveikoms, jos yra atsipalaidavusios. Visoms yra svarbu pailsėti, skaniai valgyti, linksmai leisti laiką, daug judėti, skaityti, keliauti. Nėra to požiūrio, kad jos kažko negali, nes galvoja, kad per daug sveria.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų