REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
82
Natalija Bunkė  (nuotr. Organizatorių)

Visuomet nepriekaištingai atrodanti Natalija Bunkė pastaruoju metu vis gražėja. Pasirodo, moteris laikėsi ypatingos dietos ir sugebėjo atsikratyti 6 kilogramų.

82

Visuomet nepriekaištingai atrodanti Natalija Bunkė pastaruoju metu vis gražėja. Pasirodo, moteris laikėsi ypatingos dietos ir sugebėjo atsikratyti 6 kilogramų.

REKLAMA

– Kokia buvo Tavo lieknėjimo patirtis?

– Jei atvirai, iki šiol apie lieknėjimą negalvojau, nes neturėjau viršsvorio. Šiemet situacija pasikeitė…

– Kokia buvo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

– Teko persiūti vieną drabužį po kito ir tai mane labai suerzino. Atrodo, tik 6 kilogramai, bet man tai buvo nepriimtina. Esu scenos žmogus ir negaliu leisti sau būti apkūni! Nutariau pasakyti STOP svorio augimui ir pagaliau sutvarkyti savo mitybą padedant profesionalams.

– Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

– Mano scenos kolegės Goda Alijeva ir Liepa Norkevičienė atrado Stokholmo dietą, o jų puikūs rezultatai įtikino, kad ir aš privalau pabandyti. Stokholmo dietą dabar jau žino visi, ar ne!? (juokiasi)

REKLAMA
REKLAMA

– Kaip sekėsi laikytis dietos?

– Stokholmo dietos mitybos specialistai man paruošė mitybos planą ir teliko jo laikytis. Iš pradžių buvo neįprasta, tačiau palaipsniui programa tapo teigiama priklausomybe. Kai sakoma „dieta“, man iškart atrodo, kad reikės badauti, tačiau šį kartą viskas buvo kitaip – valgau skanų maistą normaliomis porcijomis ir visada jaučiuosi soti. Kiekvieną dieną nereikia valgyti to paties, anaiptol – receptai buvo įvairūs, o būtiniausi produktai lengvai prieinami bet kurioje parduotuvėje. Manau, taip turėtų maitintis kiekviena šeima, o ne tik tie, kuriems reikia mesti svorį! Iš viso numečiau 6 kilogramus ir visiškai nebeturiu viršsvorio!

REKLAMA

Pojūtis fantastiškas ir man labai patinka tai, ką matau veidrodyje. Pojūtis fantastiškas ir man labai patinka tai, ką matau veidrodyje.

– Ar Jūs rekomenduotumėte išbandyti Stokholmo dietą kitiems žmonėms?

– Nereikia savęs bauginti žodžiu „dieta“, nes tai visai ne dieta! Nereikia atidėti svajonės apie liekną kūną rytojui!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų