REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Pristatymo akimirkos (nuotr. Loretos Kondratės)

„Filmavimo aikštelėje jautiesi visai kitaip, nei žiūrėdamas kino juostą, kurioje pats vaidini“, - šmaikštavo pozityviausios lietuviškos komedijos „Pliusas“, kurioje atliko vieną reikšmingiausių vaidmenų, peržiūroje apsilankęs aktorius Ramūnas Šimukauskas.

34

„Filmavimo aikštelėje jautiesi visai kitaip, nei žiūrėdamas kino juostą, kurioje pats vaidini“, - šmaikštavo pozityviausios lietuviškos komedijos „Pliusas“, kurioje atliko vieną reikšmingiausių vaidmenų, peržiūroje apsilankęs aktorius Ramūnas Šimukauskas.

REKLAMA

Rugsėjo pradžioje didžiuosius kino teatrų ekranus pasieksiančiame filme be jo vaidino ir daugiau gerai žinomų veidų - Mindaugas Papinigis, Martynas Kavaliauskas, Ironvytas, Ineta Stasiulytė, Hana Šumilaitė, Raimondas Šilanskas, Birutė Prekevičiūtė, Artūras Orlauskas, Donatas Šimukauskas, Gabrielė Malinauskaitė, Daiva Lebeliūnaitė, Aurimas Meliešius, Ridas Žirgulis ir kiti.

„Pliusas“ peržiūroje netrūko emocijų ir prisiminimų.

„Visko, kas vyko filmavimo metu, neįmanoma nupasakoti. Buvo ir labai linksmų, ir labai pavojingų akimirkų“, - užsiminė A. Orlauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Jis sakė pažįstąs ne vieną aktorių, kuriam žiūrėti į save ekrane yra nejauku.

„O aš gerai jaučiuosi filmuojamas. Daug serialų, humoro laidų, televizijos projektų buvo kurta ir juose dalyvauta. Iki šiol prašau, kad per anekdotų vakarus pasirodymą būtinai užfiksuotų vaizdo kamera. Tuomet namuose medžiagą galiu atidžiai išnagrinėti ir iš klaidų pasimokyti“, - sakė pašnekovas.

REKLAMA

Pozityviausia lietuviška kino komedija „Pliusas“ pradėta filmuoti 2017 – ųjų balandžio 18 d.

Kol vyko kūrybinis procesas, filmo pavadinimas pasikeitė tris kartus. Pirmiausia jis pavadintas „Tiuningu“, vėliau – „Meilė. Miltai. Šulinys“, o visai neseniai komedija pakrikštyta „Pliusu“.

Senelio turtus besidalinantys broliai (R. Šimukauskas, D.Šimukauskas ir A.Orlauskas), pasididinti krūtinę trokštančios turtingo ūkininko dukra (Gabrielė Malinauskaitė) ir žmona (Daiva Lebeliūnaitė), netikėtas brolių radinys pakelėje bei dėl jo užvirusi kova su miesto mafiozais – visa tai tik dalis komedijos „Pliusas“ siužeto detalių. Herojai nuolat pateks į komiškas ir neįtikėtinas situacijas, kurių būtent tokios atomazgos vargiai besitikės net akiliausi žiūrovai.

REKLAMA
REKLAMA

Filmo režisierius Mark Goldman, žinomas Ukrainoje įvairių humoro šou scenaristas ir autorius, patikina – tai bus geriausia komedija sukurta pastaraisiais metais ir ne tik Lietuvoje: „Žiūrovai tikrai eis į mūsų filmą antrą kartą, nes nuotykių, netikėtų situacijų skaičius nesuskaičiuojamas“.

„Pliuso“ aktorių trupė „apkeliavo“ tikrai įspūdingas Lietuvos vietas - Vilnių, Trakus, Nemuno kilpų regioninį parką, Zarasus, Lyduvėnų tiltą ir ne tik.

Daugiausiai scenų nufilmuota Kauno rajone Kaniūkų kaime.

„Mums nerealiai daug padėjo geriausių Kauno rajono ūkininkų Genutės ir Juozo Staliūnų šeima. Ir patarimais, ir technika ir rekvizitu. Ir už tai jiems nuoširdus ir didelis visos komandos ačiū“, - patikina juostos kūrėjai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pliuso“ prodiuserių kompanija „Ferum lupum“ seniai palaiko ryšius su ukrainiečių autoriumi, bet tik neseniai draugystė peraugo į bendrą projektą.

Filmo scenarijaus bendraautoriai – Ramūnas ir Donatas Šimukauskai. Scenarijų išvertė ir adaptavo Artūras Orlauskas. Juostos operatorius – Remigijus Velička, o garso režisierius – Kęstutis Ruzgys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų