REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
Natalija Bunkė  (nuotr. Organizatorių)

Metų pradžioje savo mylimąjį pristačiusi dainininkė Natalija Bunkė ne vieną kartą sulaukė įvairių replikų dėl suapvalėjusių kūno formų.

49

Metų pradžioje savo mylimąjį pristačiusi dainininkė Natalija Bunkė ne vieną kartą sulaukė įvairių replikų dėl suapvalėjusių kūno formų.

REKLAMA

Pati N. Bunkė neslėpė, kad mėgsta sukiotis virtuvėje ir naminiu maistu palepinti savo draugą. To pasekmė – papildomi kilogramai, kurie N. Bunkės visiškai nejaudino.

„Aš labai mėgstu gaminti. Tiesa, visiškai nemėgstu saldumynų. Mėgstu steikus, kepsnius. Pažiūrėkite į mano vyrą – jis tikrai nėra mažas. Jam reikia mažiausiai penkis kartus valgyti. Jis sportuojantis žmogus. Matote ir mane – gerokai priaugau svorio. Tiesą pasakius, net 10 kg. Tačiau visiškai dėl to nepergyvenu – maitinu vyrą ir valgau pati“,- anksčiau teigė Natalija.

Tiesa, visai neseniai N. Bunkė pasidalijo savo pokyčiais: žinoma moteris per trumpą laiką atsikratė 6 kilogramų.

„Stokholmo dietos mitybos specialistai man paruošė mitybos planą ir teliko jo laikytis. Iš pradžių buvo neįprasta, tačiau palaipsniui programa tapo teigiama priklausomybe. Kai sakoma „dieta“, man iškart atrodo, kad reikės badauti, tačiau šį kartą viskas buvo kitaip – valgau skanų maistą normaliomis porcijomis ir visada jaučiuosi soti. Kiekvieną dieną nereikia valgyti to paties, anaiptol – receptai buvo įvairūs, o būtiniausi produktai lengvai prieinami bet kurioje parduotuvėje. Manau, taip turėtų maitintis kiekviena šeima, o ne tik tie, kuriems reikia mesti svorį! Iš viso numečiau 6 kilogramus ir visiškai nebeturiu viršsvorio!

REKLAMA
REKLAMA

Pojūtis fantastiškas ir man labai patinka tai, ką matau veidrodyje“, - džiaugėsi ji.

N. Bunkė taip pat pasidalijo su savo gerbėjais ir mitybos racionu: „Nepaisant to, kad produktai buvo tie patys, kuriuos mes valgome kiekvieną dieną, pats pagaminimo būdas ir receptai man buvo nauji ir niekada nenaudoti... Daug daržovių, mėsa, žuvis, vaisiai, nebuvo nieko, ko aš nemėgstu, ar negaliu valgyti“, - pasakojo atlikėja.

Nuotraukos – galerijoje

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų