REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
75
Natalija Bunkė su mylimuoju atšventė metines (nuotr. Instagram)

Pramogų pasaulio atstovė dainininkė Natalija Bunkė kartu su mylimuoju Edgaru išgyvena maloniausias akimirkas.

75

Pramogų pasaulio atstovė dainininkė Natalija Bunkė kartu su mylimuoju Edgaru išgyvena maloniausias akimirkas.

REKLAMA

Pora Klaipėdoje neseniai atšventė savo pirmąsias draugystės metines.

Socialiniuose tinkluose N. Bunkė su gerbėjais pasidalijo gražiausiomis akimirkomis. Pora kartu jodinėjo žirgais, o vėliau mėgavosi pasiplaukiojimu Klaipėdoje.

Šypsenos, dovanos ir nepamirštami išgyvenimai – taip atrodė graži įsimylėjelių šventė, o po viena akimirka garsi atlikėja netgi rašė, jog šios metinės – išties tobulos.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad su aštuoneriais metais jaunesniu kriminalistu iš Kauno – Edgaru – draugaujanti žinoma pramogų pasaulio moteris didžiąją laiko dalį praleidžia kartu su juo. Koncertai, išvykos, kelionės, o taip pat jis jai padeda ir plėsti nuosavą verslą „Home decor by Natalija Bunkė“.

„Būk geras, atnešk“, „Edgarai, gal gali padėti?“, „Gal gali paimti?“, – skamba prašymai širdies draugui iš N. Bunkės lūpų, tačiau Edgaras mielai ir maloniai padeda Natalijai tvarkytis tiek bendroje buityje, tiek jos gėlių puokščių versle.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikinas šypteli – savo moterį, skęstančią gėlių jūroje, jis vis tiek sugeba nustebinti. „Nesvarbu, kokia puokštė, svarbiausia – dėmesys“, – sako jis.

Jam taip pat antrina ir už gėlių pasislėpusi Natalija: „Man nerūpi tai, kokias gėles gaunu... Svarbiausias jo rūpestis. Aišku, Edgaras, kai atvažiuoja, tai su tokia puokšte... Kad netelpu tikrai į kadrą“, – anksčiau yra sakiusi ji.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų