REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
75
Natalijos Bunkės katinas Maiklas (nuotr. Eimanto Genio)

Prieš kelias dienas pramogų pasaulyje gerai žinoma pora – Natalija Bunkė ir jos mylimasis Edgaras – šventė savo meilės metines.

75

Prieš kelias dienas pramogų pasaulyje gerai žinoma pora – Natalija Bunkė ir jos mylimasis Edgaras – šventė savo meilės metines.

REKLAMA

Socialiniuose tinkluose N. Bunkė su gerbėjais pasidalijo gražiausiomis akimirkomis. Pora kartu jodinėjo žirgais, o vėliau mėgavosi pasiplaukiojimu Klaipėdoje.

Šeštadienio popietę savo gerbėjus N. Bunkė nustebino pasidalijusi asmenuke, kurioje – milžiniška rožių puokštė, vos telpanti į kadrą.

„Mielumėlis“, - savo gerbėjams skelbė N. Bunkė įraše pažymėjusi ir savo širdies draugą Edgarą.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad su aštuoneriais metais jaunesniu kriminalistu iš Kauno – Edgaru – draugaujanti žinoma pramogų pasaulio moteris didžiąją laiko dalį praleidžia kartu su juo. Koncertai, išvykos, kelionės, o taip pat jis jai padeda ir plėsti nuosavą verslą „Home decor by Natalija Bunkė“.

„Būk geras, atnešk“, „Edgarai, gal gali padėti?“, „Gal gali paimti?“, – skamba prašymai širdies draugui iš N. Bunkės lūpų, tačiau Edgaras mielai ir maloniai padeda Natalijai tvarkytis tiek bendroje buityje, tiek jos gėlių puokščių versle.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikinas šypteli – savo moterį, skęstančią gėlių jūroje, jis vis tiek sugeba nustebinti. „Nesvarbu, kokia puokštė, svarbiausia – dėmesys“, – sako jis.

Jam taip pat antrina ir už gėlių pasislėpusi Natalija: „Man nerūpi tai, kokias gėles gaunu... Svarbiausias jo rūpestis. Aišku, Edgaras, kai atvažiuoja, tai su tokia puokšte... Kad netelpu tikrai į kadrą“, – anksčiau yra sakiusi ji.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų