REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Nicole Knight (nuotr. Instagram)

Vaikelio gimimas – nuostabus dalykas, vis dėlto ne viena moteris pritars, kad po nėštumo senąsias kūno formas atstatyti yra tikrai sunku.

40

Vaikelio gimimas – nuostabus dalykas, vis dėlto ne viena moteris pritars, kad po nėštumo senąsias kūno formas atstatyti yra tikrai sunku.

REKLAMA

Tačiau visur yra išimčių – 25 metų mergina praėjus 4 savaitėms po nėštumo atrodo netgi geriau, nei prieš gimdymą. O jos tobulų kūno formų paslaptis – itin paprasta.

Nicole Knight yra seselė, kuri spalio mėnesį susilaukė antrojo vaikelio. Dabar ji atrodo pritrenkiamai, tiesa, mergina neslepia, kad aktyvų gyvenimo būdą mėgo visuomet – to neatsisakė net iš per nėštumą.

„Kadangi visuomet aktyviai gyvenau, mano kūnas labai gerai atsako į sveiką mitybą. Taip pat man labai pasisekė su genetika – turiu ilgą ir ploną liemenį, greitą medžiagų apykaitą, – neslepia ji.

Taip, kaip maitinasi Nicole, galėtų maitintis daugelis, mat 80 procentų laiko ji valgo sveiką maistą, o likusį laiką leidžia sau pasimėgauti saldžiomis nuodėmėmis, be jautimosi kalta.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad taip maitintis svarbu visiems, mat išlaikyti tik „švarią“ mitybą yra beveik neįmanoma“, – toliau kalba ji.

Vos atsikėlusi ji gerią šiltą vandenį su citrina ir imbieru. Pusryčiams renkasi juodą kavą ir vaisių glotnutį arba skrebutį su kiaušiniais ir avokadu. Kaip užkandžį Nicole valgo vaisius ar ryžių trapučius su tunu ir avokadu.

REKLAMA

Nicolės pietūs yra ganėtinai paparasti – kruopos, vištiena ir skrudintos daržovės. Pavakariai – itin lengvi: daržovės su humusu arba glotnutis. Vakarienei ji renkasi lašišą su daržovėmis, o desertui – karštą šokoladą su indeliu ledų arba jogurtą su braškėmis.

Vis dėlto po gimdymi ji sporto atsisakė ir vietoje to dabar renkasi ilgus pasivaikščiojimus 3-5 kartus per savaitę, neatmetant ir bet kokios kitos aktyvesnės veiklos, kuria galima užsiimti lauke, pavyzdžiui, žaidžia su vaikais ar važinėjasi dviračiu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų