REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
I. Stumbrienė (Fotobankas)

Savaitgalio ryto ritualu jau tapusi nuotaikinga kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ ir šį šeštadienį žadins TV3 televizijos žiūrovus.

16

Savaitgalio ryto ritualu jau tapusi nuotaikinga kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ ir šį šeštadienį žadins TV3 televizijos žiūrovus.

REKLAMA

Azartiškoje dvikovoje samčius surems verslininkė Inga Stumbrienė bei jaunoji kulinarė – jos dukra Estela. O kuri iš viešnių gamina geriau nuspręsti teks šeimos vyrui, tėčiui Aivarui Stumbrui.

Virš 10 tūkstančių sekėjų socialiniuose tinkluose turinti verslininkė Inga Stumbrienė – viena žinomiausių šalies moterų.

Įspūdingomis nuotraukomis besidalinančios moters gyvenimas neretai primena pasaką – mylintis vyras, du gražūs vaikai bei nesibaigiančios egzotiškos kelionės po visą pasaulį. Tačiau Inga laidoje atviraus – kasdieninis jos gyvenimas vargu, ar kuo išsiskiria iš kitų.

„Socialiniai tinklai yra tik ledkalnio viršūnė. Tai yra mūsų gražus nuotraukų albumas, kuriuo norime pasidalinti. Kadangi nekeliame paprastų, buitinių nuotraukų, tai susidaro tas įspūdis, kad mes tik keliaujame ir gimtadienius švenčiame. Tačiau kasdien ir vaikus išleidžiam į mokyklą, ir einame į darbą, ir gaminame maistą pusryčiams, pietums, vakarienei – ta pati kasdienybė kaip ir visų kitų“, – laidoje pasakos Inga.

REKLAMA
REKLAMA

Inga bus atvira – jos dukra yra geresnė kulinarė nei ji pati, tad Kauno kūrybinėse dirbtuvėse „Gastro siena“ įsikūrusioje laidos studijoje kulinarinė dvikova moteriai bus nemenkas iššūkis. Kartu su laidos vedėja Ilona Juciute-Čibirkiene Inga gamins gardžius svogūnų kamuoliukus, o jos dukra Estela, padedama „Kamabo Bono“ griliaus profesionalo Vadimo Amosovo, keps BBQ avokadą su jautienos faršu.

REKLAMA

Vyriausioji Ingos atžala Estela – itin gabi ir mandagi mergaitė. Ji ne tik puiki mokinė, bet ir tikra maisto gaminimo entuziastė, namiškius lepinanti gardžiais patiekalais bei svajojanti apie savo nuosavą restoraną.

„Įkvėpimo gaminti semiuosi iš knygų, interneto, žiūriu kulinarines laidas ir iš to mokausi. Gaminti patinka ir desertus, ir įvairius patiekalus iš mėsos, tačiau šiai dienai mano firminis patiekalas yra antiena su kriaušėmis“, – atviraus jaunoji virtuvės šefė.

Kai laidoje toks didelis virtuvės profesionalų desantas, nuspręsti, kuri laidos viešnia gamina geriau, Aivarui Stumbrui bus tikrai nelengva. Prieš 18 metų šokiuose susipažinęs su Inga, šiandien žinomas vyras džiaugiasi gražia šeimynine idile bei dviem talentingais vaikais.

REKLAMA
REKLAMA

Smalsioji laidos vedėja Ilona pasiteiraus, ar garsi pora nenorėtų susilaukti daugiau vaikų. Tiek Inga, tiek Aivaras tikino, kad didelė šeima yra nuostabu, o ar jų pačių šeima didės, anot jų, parodys laikas.

„Viskam ateina savas laikas“, – laidoje sakys pora.

Kuo Inga sužavėjo Aivarą per pirmą jų pažinties dieną, kaip išlaikyti darnius šeimos santykius bei artimą ryšį su augančiais vaikais bei kuri viešnia – Inga ar Estela – šį rytą bus kulinarinės dvikovos nugalėtoja? Visa tai ir dar daugiau paaiškės jau šį šeštadienį 9 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

Jau devintą sezoną rodoma televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ ir toliau žada nepamirštamas azartiškas žinomų šalies šeimų bei artimiausius bičiulių kulinarines dvikovas ir gardžiausius patiekalus. Laidos studijoje laidos herojai rungiasi vienas su kitu – padedami kulinarės Ilonos Juciūtės-Čibirkienės ir „Kamado Bono“ grilio profesionalų jie ruošia skaniausius patiekalus, kuriuos lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų