REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
55
Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru (Irmantas Gelūnas/Fotobankas)

Pirmadienio vakarą LNK laidoje „Yra, kaip yra“ žinomos moterys prabilo apie savo šeimas, buvusius ar esamus vyrus bei pasidalijo, kaip skirsto finansus šeimoje.

55

Pirmadienio vakarą LNK laidoje „Yra, kaip yra“ žinomos moterys prabilo apie savo šeimas, buvusius ar esamus vyrus bei pasidalijo, kaip skirsto finansus šeimoje.

REKLAMA

Tarp jų – ir dainininkės Goda Alijeva bei Natalija Bunkė.

Pastaroji laidoje pasakojo, kad gyvenimas susidėliojo taip, jog praėjus tik kelioms savaitėms po gimdymo, Natalija jau lipo ant scenos.

„Taip reikėjo, man teko lipti į sceną ir uždirbti tuos pinigus. Esu toks žmogus, man yra sunku būti išlaikoma vyro – manęs niekada neišlaikė nė vienas vyras. Toks mano charakteris – tai, tikriausiai yra mano minusas. Aš geriau išlaikysiu, nei būsiu išlaikoma“, – laidoje atviravo Natalija.

Dainininkė neslėpė, kad kiekviena šeima savo finansus skirsto taip, kaip yra patogiausia, vis dėlto net ir N. Bunkės gyvenime buvo kritinių akimirkų: „Kai šeimoje pradeda trūkti pinigų, tu pradedi nervuotis. Buvo tokių momentų gyvenime, kur aš pasakiau, kad jei aš nesiversiu per galvą, mes neturėsime ką vagyti.“

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau nepaisant to, N. Bunkė negaili pagyrų savo buvusiam vyrui Danieliui Bunkui, su kuriuo pora susilaukė sūnaus Kristupo. „Kristupo tėtis yra tobulas, labai myli savo sūnų, labai daug dėmesio jam skiria, nepaisant to, kad jis gyvena kitoje šalyje. Danielius yra puikus tėtis ir aš jam labai už tai dėkoju“, – „Yra, kaip yra“ sakė dainininkė.

REKLAMA

Atlikėja pridėjo, kad dabar Kristupas didžiąją laiko dalį leidžia su ja: „Visą savo laisvą laiką skiriu vaikui, jis net koncertuose su manimi dalyvauja. Paprastom dienom aš užsiimu vaiko logistika, jį visur vežioju“.

Vis dėlto Natalija atskleidė sulaukianti ir komentarų iš šalies apie savo auklėjimą. „Kaip ėdė mane visa Lietuva už tai, kad auklė yra, kad palieku vaiką, ir išvažiuoju į koncertus…“ – prisiminė ji.

Laidos vedėjo paklausta, kokie jos santykiai su dabartiniu mylimuoju, N. Bunkė pasakojo, kad šis ją puikiai pažįsta. „Esu ganėtinai sudėtingo charakterio, griežtoka. Edgaras moka nekreipti dėmesio į kažkokius mano išsišokimus, išlaukia tą laiką, kol aš atsiprašau. Jis ugnies nekursto. Aišku, mes dar labai trumpai, pusantrų metų“, – laidoje sakė dainininkė.

Taip pat ji užsiminė ir apie vedybas: „Mes kol kas labai gerai sutariame, kaip bus po to – pamatysime. Nenoriu užbėgti įvykiams už akių. Žinote, du kartus tekėjau, tai nėra tos būtinybės, kažkokio bėgimo.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų