REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Ingos Budrienės surengta vakarienė (L. Velminskaitės nuotr.)

Šeštadienio ryto ritualu jau tapusi TV3 kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ rytoj ir vėl džiugins žiūrovus. Šįkart dėl geresnės kulinarės vardo susikaus dvi žavingos damos – tai verslininkė Inga Budrienė ir jos gera draugė, vizažo meistrė Vigantė Arcišauskaitė.

28

Šeštadienio ryto ritualu jau tapusi TV3 kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ rytoj ir vėl džiugins žiūrovus. Šįkart dėl geresnės kulinarės vardo susikaus dvi žavingos damos – tai verslininkė Inga Budrienė ir jos gera draugė, vizažo meistrė Vigantė Arcišauskaitė.

REKLAMA

O griežtaisiais teisėjais, kurie nuspręs kurios laidos viešnios patiekalas skanesnis, taps Ingos sūnūs Mantas ir Kernius.

Pačioje Kauno širdyje įsikūrusioje „Miesto sodo“ restorano kūrybinėje studijoje „Gastro siena“ žavių laidos viešnių laukia nelengva užduotis – įtikti vaikų skoniui. Burtai lems, jog Inga, kartu su vienu geriausiu Lietuvos šefu ir savo geru draugu Ruslanu Bolgovu, grilyje keps vištienos tulpes su kuskuso salotomis, o Vigantė, padedama laidos vedėjos Ilonos Juciūtės-Čibirkienės, gamins menkės file krepšelius.

„Aš pirmą kartą virtuvėje. Jau 19 metų negaminu, nes turim savo restoraną“, – prieš kovą jaudinsis Inga.

Garsi švenčių planuotoja, verslininkė ir visuomenininkė Inga Budrienė – itin veikli moteris, kuriai energijos ir veržlumo galėtų pavydėti daugelis. Jos gyvenimo variklis – širdžiai mielos veiklos – nuo labdaringų iniciatyvų iki vadovavimo savo restoranui.

REKLAMA
REKLAMA

„Šeimoje aš esu galva, mano vyras man tiesiog leidžia ir netrukdo daryti tikro, vyriško verslo“, – laidoje juokaus Inga.

Tačiau nepaisant prašmatnių renginių ir naujų projektų įgyvendinimo, laidoje žinoma moteris atskleis ir kitą, mažai kam žinomą faktą. Pasirodo, ir taip jau veikliai Ingai yra tekę dirbti net lietuvių kalbos mokytoja.

REKLAMA

„Visus metus dirbau kaimo mokykloje, dėsčiau lietuvių kalbą ir iki šiol stebiuosi, kaip manęs iš ten neišvarė. Dėvėdavau trumpus sijonus, kuomet kitos mokytojos buvo itin solidžios. Aš toje mokykloje didelį perversmą padariau, įnešiau naujų vėjų, sukūriau dramos būrelį. Bet po tų metų supratau, kad mokytoja tikrai negaliu būti“, – įdomiomis gyvenimo detalėmis laidoje dalinsis Inga.

Ingos draugė, talentinga vizažo meistrė Vigantė Arcišauskaitė savo makiažo teptukų pagalba gražina ne tik Ingą, bet ir moteris Lietuvoje bei už jos ribų. Paklausta, kas svarbiausia renkantis makiažą, Vigantė drąsiai teigs, jog svarbiausia – pabrėžti gražiausius veido bruožus, o trūkumus gudriai paslėpti.

REKLAMA
REKLAMA

„Nėra negražių veidų, yra tik negražios širdys“, – sakys Vigantė, ragindama visas rūpintis savo oda ir, svarbiausia, būti laimingoms.

Kaip seksis beveik du dešimtmečius virtuvėje neplušėjusiai Ingai įtikti savo vaikų skoniui, kokia ji kaip mama bei kokiais naujais projektais gyvena abi laidos viešnios – visa tai ir dar daugiau paaiškės jau šį šeštadienį 9 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

Jau devintą sezoną rodoma televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ ir toliau žada nepamirštamas azartiškas žinomų šalies šeimų bei artimiausius bičiulių kulinarines dvikovas ir gardžiausius patiekalus. Laidos studijoje laidos herojai rungiasi vienas su kitu – padedami kulinarės Ilonos Juciūtės-Čibirkienės ir „Kamado Bono“ griliaus profesionalų jie ruošia skaniausius patiekalus, kuriuos lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų