REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Kylie Jenner (nuotr. Instagram)

Milijardierė bei realybės šou žvaigždė Kylie Jenner vakar minėjo ypatingą dieną. Visame pasaulyje puikiai žinomai merginai suėjo 22-eji.

18

Milijardierė bei realybės šou žvaigždė Kylie Jenner vakar minėjo ypatingą dieną. Visame pasaulyje puikiai žinomai merginai suėjo 22-eji.

REKLAMA

Minint šią gražią dieną jos motina – Kris Jenner – socialiniame tinkle pasidalijo jos vaikystės nuotraukomis.

Kris Jenner socialiniame tinkle pasveikino savo dukrą, skyrė jautrius žodžius.

„Su gimtadieniu mano kūdiki! Aš negaliu patikėti, kad tau 22 metai. Man yra didžiausias džiaugsmas ir palaima būti tavo mama ir stebėti, kaip tave užauginau tokia gražia moterimi iš vidaus ir iš išorės. Tu esi nuostabiausia dukra, sesuo, draugė ir mama. Stebint tave su Stormi buvo nuostabi palaima. Aš tuo labai didžiuojuosi. Jūs esi nuoširdi  siela ir toks įkvėpimas kiekvienam. Tavo kūrybiškumas, dosnumas ir didžiulė širdis yra tikrai nepaprasta! Tu esi angelas ir aš tave myliu labiau nei tu kada nors sužinosi.“ – nuoširdžiai rašė Kylie motina.

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad žurnalas „Forbes“ paskelbė – 22-ejų Kylie Jenner oficialiai tapo jauniausia pasaulio milijardiere, o turtus susikrovė pati savo rankomis.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek anksčiau jauniausio milijardieriaus titulas priklausė „Facebook“ įkūrėjui Markui Zuckerbergui, kuris pirmąjį milijardą užsidirbo vos 23-ejų, o prieš jį šį titulą buvo pelnęs Billas Gatesas – jis milijardieriumi tapo 32-ejų.

REKLAMA

K. Jenner prieš kelerius metus įkūrė savo kosmetikos imperiją, kuri padėjo garsios šeimos dukrai susikrauti milžiniškus turtus.

Tiesa, pro kai kurių akis nepraslydo ir tai, kad jai šiuos turtus susikrauti buvo kur kas lengviau – ji yra garsios šeimos dukra, nuo 9-erių filmuojasi realybės šou.

2015-aisiais įkūrusi savo kompaniją K. Jenner turbūt galėjo tik pasvajoti, kokius turtus ji turės, tačiau įvairios kosmetikos priemonės jai sukrovė milijardus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų