REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Miglė Pivoriūnaitė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Prieš kelis metus „X faktoriuje“ sužibėjusi Miglė Pivoriūnaitė vieną dieną iš bičiulio DJ ir chirurgo Benedikto Jonuškos sulaukė kvietimo įrašyti pirmąją dainą.

27

Prieš kelis metus „X faktoriuje“ sužibėjusi Miglė Pivoriūnaitė vieną dieną iš bičiulio DJ ir chirurgo Benedikto Jonuškos sulaukė kvietimo įrašyti pirmąją dainą.

REKLAMA

BeLeo pseudonimu dar žinomas vaikų chirurgas rezidentas, dienomis dirbantis itin atsakingą darbą, o vakarais linksminantis žmones vakarėliuose, seniai svajojo sukurti ir šokių aikštelėms pristatyti savo paties kūrinį. Išgirdus aksominį Miglės balsą, daina susidėliojo tarsi nejučia.

„Atėjo diena, kai panorau su publika pasidalinti savo kūryba. Tokia, kuri žmones dar labiau atpalaiduotų ir išlaisvintų šokių aikštelėje. Vos pradėjus dėlioti begimstantį kūrinį, prie manęs prisijungė Miglė ir pripildė jį dar didesniu veržlumu ir jėga. Sodrus ir stiprus Miglės balsas buvo būtent tai, ko reikėjo šiai dainai. Tai – mūsų pirmasis bendras kūrinys su ja, tačiau tikrai ne paskutinis“, – pasakoja B. Jonuška – DJ BeLeo.

„X faktoriaus“ finalistė, muzikinio teatro aktorė, vaidmenų miuzikluose „Paryžiaus katedra“ ir „Lituanica“ atlikėja ir nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos dalyvė Miglė sako, kad dainos klausytoją ji norėtų nukelti į šiandien jau besibaigiančios vasaros naktis.

REKLAMA
REKLAMA

„Dainos esmę atskleidžia jau jos pavadinimas – „Nakties šviesoj“. Juk vasarą visi didžiausi nuotykiai gimsta būtent naktį, nes tik vasaros naktimis norisi iki ryto dūkti su draugais, žiūrėti į krentančias žvaigždes, justi gryno oro kvapą, bristi per drėgną rasą, gulėti kopose ir mintimis pabėgti į kosmosą. Tokią aš įsivaizduoju vasarą – skendinčią nakties šviesoje“, – sako Miglė.

REKLAMA

„Manau, gimė puikus kūrinys norintiems pabėgti nuo rutinos ir atsipalaiduoti, kartu pasikvietus mylimiausią žmogų“, – apibendrina Benediktas, o Miglė nuo rutinos kviečia bėgti kuo toliau: „Norėčiau, kad klausytojai kartu su mumis nusikeltų į šviesias vasaros naktis, į žvaigždėtą ir kerinčią kosmišką erdvę.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų