REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Donatas Šimkus–Dūmas (tv3.lt fotomontažas)

Muzikiniame realybės šou projekte „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjęs Donatas Šimkus–Dūmas džiaugiasi mėgstamu darbu, kuriuo užsiima jau nemažai laiko ir teigia, kad yra atradęs savo sritį.

9

Muzikiniame realybės šou projekte „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjęs Donatas Šimkus–Dūmas džiaugiasi mėgstamu darbu, kuriuo užsiima jau nemažai laiko ir teigia, kad yra atradęs savo sritį.

REKLAMA

Prieš dvylika metų vyras buvo populiarumo viršūnėje, atliko skandalingas dainas bei buvo geidžiamas daugybės merginų. Tačiau po projekto jis dingo iš viešumos ir pradėjo naują veiklą.

Nuo šou pasaulio nepabėgsi

2007 metais prasidėjo trečiasis „Kelias į žvaigždes“ realybės šou, kuriame trečią vietą užėmė Donatas Šimkus–Dūmas. Tuo metu Dūmui prognozavo populiarumo viršūnę, jis buvo mėgstamas publikos. Nors, atrodė, kad jam sėkmė šypsosi, tačiau jis nusprendė palikti didžiąją sceną.

Donatas pasakoja, kad šiuo metu jam tikrai netrūksta televizijos, jis džiaugiasi, kad save realizuoti gali dirbdamas renginių vedėjumi. „Televizijos nepasiilgstu. Aš dabar esu labai laimingas, kad esu suradęs mėgstamą darbą. Galvoju, kad man šis darbas yra daug smagesnis negu koncertavimas scenoje. Aš dirbu su profesionalia komanda, mane supa išsilavinę žmonės, važiuojam į gražiausias vietas, vilas, sodybas. Man tai labai patinka. Mes visi labai mylim savo klientus ir gerbiam publiką.“

REKLAMA
REKLAMA

Vyras šiuo metu drauge su kolegomis rengia vestuves, jubiliejus, įmonių vakarėlius, išleistuves, krikštynas bei kitus uždarus pramoginius renginius. Nors jis pasakoja, kad pagrindinis darbymetis būna vasarą, tačiau ir ne sezono metu darbo tikrai netrūksta. „ Jei dirbsi gerai, tuomet darbo tikrai netrūks. Iš visų jėgų bandau padaryti taip, kad darbo netrūktų visus metus. Aš iš to gyvenu ir pragyvenu“, – sako Donatas.

REKLAMA

Žinomumas ir televizija

Nuo trečiojo šou finalo praėjo kiek daugiau nei dvylika metų. Laikui bėgant žmonės pamiršta apie buvusias realybės šou žvaigždes, todėl jis pasakoja, kad jo gatvėje gerbėjų minia tikrai neužpuola. „Aš dabar ir pats išvaizda kardinaliai pasikeitęs, praėjo jau dvylika metų, todėl to atpažinimo gatvėje tikrai nebėra. Tačiau čia yra Lietuva, švogerių kraštas. Aš turiu išskirtinius veido bruožus. Mano nosis yra tokia įdomesnė, todėl, manau, kad mane lengvai įsimena“, – teigia Dūmas.

Vyras pastebi, kad lietuviai yra linkę į žmones, kurie pasirodo televizijoje, žiūrėti kitaip. „Susidariau tokią nuomonę, kad kas pasirodo televizijoje, į juos žmonės ima žiūrėti kitaip, kaip į daug padariusius asmenis. Manau, kad čia yra išpūstas burbulas, kurį labai sureikšmina eilinis lietuvis“, – juokiasi jis.

REKLAMA
REKLAMA

Nors televizija ir padarė Donatą žinomu bei garsiu žmogumi, tačiau jis atvirauja, kad šiuo metu sunkiai save įsivaizduoja dalyvaujantį realybės šou. „Dabar tai klausimas ar eičiau vėl į panašų projektą, bet jeigu reikėtų pakartoti, tai tikrai taip“, – šypsosi vyras.

Renginių vedėjas šiuo metu yra kiek pristabdęs muzikinę karjerą, bet teigia, kad dar gerbėjai išgirs jo naujų dainų. „Tikrai kažką sukursiu ir išleisiu. Bet dažnai būna taip, kad kažką išleidi ir supranti, kad galėjai daug geriau. Idealizavimas šiek tiek stabdo.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų