REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Rolandas Alijevas (nuotr. Fotodiena.lt)

„Aš nesutinku, nežinau dėl ko ir kaip, ar tai tik sutapimai, bet prisijungimo man nebuvo nei tikslo, nei kažko“, – penktadienį Kauno apylinkės teisme sakė R. Alijevas.

4

„Aš nesutinku, nežinau dėl ko ir kaip, ar tai tik sutapimai, bet prisijungimo man nebuvo nei tikslo, nei kažko“, – penktadienį Kauno apylinkės teisme sakė R. Alijevas.

REKLAMA

Bylos duomenimis, pernai rugpjūčio pradžioje R. Alijevas pasinaudojo buvusios žmonos prisijungimo duomenimis ir jai nežinant be jos leidimo neteisėtai prisijungė prie jos feisbuko paskyros, o vėliau – prie elektroninio pašto.

R. Alijevui pareikšti kaltinimai dėl neteisėto elektroninių duomenų perėmimo ir panaudojimo.

Savo kaltę jis ikiteisminio tyrimo metu neigė.

Į teismą atvykusi nukentėjusiąja pripažinta G. Alijeva prieš posėdį žurnalistams sakė gana greitai pastebėjusi, jog buvo perimtos jos paskyros.

„Iš karto pastebėjau, natūralu: aš esu tas žmogus, kuris socialinėje erdvėje daug reiškiasi, dalyvauja, galų gale, tai yra mano ir pragyvenimo šaltinis – neslėpkime“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ji teigė, kad paskyros iš jos buvo atimtos, nes nebegalėjo prie jų prisijungti.

G. Alijeva teigė vyro neįtarusi, tiesiog kreipusis į informacinio saugumo specialistus, padėjusius jai atkurti anketas.

REKLAMA

„Aš pasamprotavau rašant pareiškimą, kad galbūt tai galėjo padaryti mano buvęs sutuoktinis, bet kažkokių kaltinimų jam nereiškiau. Po to, kai vyko tyrimas, visi įrodymai nuvedė link jo“, – kalbėjo moteris.

G. Alijeva teigė, jog iš karto paskambino vyrui, bet jis neigė turintis su įvykiu ką nors bendra.

R. Alijevo ir G. Alijevos santuoka Kauno apylinkės teisme nutraukta pernai liepą.

34-erių R. Alijevas yra žaidęs „Juventus“, „Šiaulių“, „Pieno žvaigždžių“ ir kituose Lietuvos bei užsienio krepšinio klubuose.

Baudžiamasis kodeksas už neteisėtą elektroninių duomenų perėmimą ir panaudojimą numato baudą arba laisvės atėmimą iki ketverių metų.

REKLAMA
REKLAMA

tv3.lt primena, kad pora kartu santuokoje praleido net 9 metus, augina du vaikus.

Tiesa, po birželį pasklidusių gandų, atlikėja netrukus juos paneigė, kai socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje pasidalijo didžiule rožių puokšte.

Dar prieš maždaug savaitę ji parodė ir tai, kad su vyru sutaria kuo puikiausiai – žinoma dainininkė socialiniuose tinkluose paviešino vaizdo įrašą, kuriame matomos jos atostogos kartu su draugais ir šeima. Ji nufilmavo ir kartu su sūneliu besimaudantį savo vyrą Rolandą.

Tiesa, moteris apie galimus pokyčius savo šeimoje kalbėti nepanoro. „Gandai yra gandai. Kol nėra paties fakto, nemanau, kad yra apie ką kalbėti“, – nusijuokė du vaikus, kurių susilaukė su R. Alijevu, auginanti Goda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad pora susituokė 2009 metų liepos 25 dieną, Birštone. Tuomet 23-erių dainininkė ir 24-erių krepšininkas aukso žiedus sumainė Nemuno dešiniajame krante pastatytoje Birštono Šv. Antano Paduviečio bažnyčioje.

„Ji nori, kad aš ją pagirčiau, palepinčiau. Ji pastato save į tokią princesės padėtį, o aš jai uždedu tą karūną. Jei moteris laiminga šeimoje, tai visi laimingi. Aš jai daug kartų kartojau, kad mūsų šeima turi prasidėti nuo moters. Jei moteris bus nelaiminga ir į pusryčius ateis be šypsenos, susiraukusi, ta diena visiems bus bloga“, – prieš metus laidoje „Raudonas kilimas“ apie santykius atviravo R. Alijevas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų