REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkė, vizažistė bei grožio salono savininkė Kristina Ivanova – veržli, energijos kupina ir visuomet žavinga moteris. Daugiau kaip 15 metų pramogų pasaulyje besisukanti Kristina rugsėjo 6-ąją švenčia 32-ąjį gimtadienį.

Dainininkė, vizažistė bei grožio salono savininkė Kristina Ivanova – veržli, energijos kupina ir visuomet žavinga moteris. Daugiau kaip 15 metų pramogų pasaulyje besisukanti Kristina rugsėjo 6-ąją švenčia 32-ąjį gimtadienį.

REKLAMA

Naujienų ir pramogų portalui tv3.lt Kristina atskleidė, kad šiuos metus ji stengsis gyventi kitaip.

Moteris pasakojo, kad nuo ryto yra apipilta dėmesiu: „Šiandien gavau tiek daug sveikinimų, rytą pradėjau nuo darbų, šie metai kaip niekad aktyvus. Pasakiau sau, kad šiemet pakeisiu tam tikrus dalykus, leisiu sau džiaugtis šia minute, mažiau planuosiu. Noriu mėgautis tuo, ką sukaupiau per 31 metus. Pajaučiau, kad visur lekiu, skubu, vis noriu visko daugiau.“

„Vakar turėjau laiko, daug mąsčiau, džiaugiuosi, kad mano grožio studija taip pat švenčia gimtadienį. Grožio srityje dirbu jau devynerius metus, esu laiminga, kad įgyvendinau savo svajonę. Būdama 31-erių sukūriau kosmetikos liniją, kiekvienas svajotas dalykas galiausiai išsipildo.

REKLAMA
REKLAMA

Visur stengiuosi suspėti, turiu daug darbų ir planų, darau makiažus, koncertuoju dvejose grupėse, viską laikau ant savo pečių.

Pati suprantu, kad užmirštu pasidžiaugti šiais dalykais. Kartais pagalvoju, ko dar žmogui reikia? Esu laiminga, sveika, turiu mylimą žmogų šalia, nuostabią šeimą, reikia išmokti džiaugtis šia minute. Visą tai supratau, kai praradau artimą žmogų“, – atviravo Kristina, tačiau nebuvo linkusi kalbėti apie netektį pakeitusią jos požiūrį į gyvenimą.

REKLAMA

Moteris prisipažino, kad darbas jos gyvenime užima didelę laiko dalį: „Nemoku nedirbti, mėgstu kurti, mano gyvenime yra labai svarbi kūryba, tad bet kokiu atveju eisiu tik pirmyn. Šiais metais noriu tobulinti save, mokytis, keliauti ir toliau plėtoti savo verslą.

Esu pripratusi visur bėgti, šiemet viską stengsiuosi daryti su malonumu ir be jokio streso, mėgausiuos tuo, ką turiu. Esu laimingas ir pozityvus žmogus, mane supa geri žmonės, man labai gera kurti grožį ir dalytis juo. Koncertuodama ant scenos taip pat stengiuosi atiduoti visą save, skleisti pozityvą ir gerą nuotaiką.“

REKLAMA
REKLAMA

Kristina šiandien gimtadienį paminės su kolegomis, o vakare jos lauks vakarienė su antrąja puse: „Rytoj planuoju važiuoti pas tėvelius, valgysime cepelinus, aplankysiu savo mylimą močiutę. Gera, kad galėsiu laiką leisti su šeima.“

Taip pat moteris pasidalijo savo mintimis ir su gerbėjais, feisbuke Kristina pasidalijo nuotraukomis su mylimuoju bei dėkojo artimiems žmonėms.

Gimtadienis ypatingas tuo, kad skatina prisiminti, kas nuveikta per metus. Sulaukus 32-jų tiesiog noriu padėkoti už tai, ką turiu dabar, esu pati laimingiausia moteris. Savo tėvams dėkinga už tai, kad esu, savo mylimam žmogui dėkinga už meilę ir palaikymą, kartais per retai sakau, koks jis man brangus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Esu laiminga, nes pavyko pagaliau įgyvendinti seną svajonę. Taip pat visada gera, kai mane ant scenos supa nuostabios kolegės Be galo dėkinga „Yva“ merginoms, Godai ir žinoma savo nuostabiai sesei, kurią be galo myliu. Tad palinkėsiu sau gimtadienio proga tiesiog pasimėgauti tuo, ką turiu“, – brūkštelėjo Kristina.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų