REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Ramūnas Rudokas, Justina Rudokė (Irmantas Gelūnas/Fotobankas)

Aktorius bei režisierius Ramūnas Rudokas savo išrinktąją Justiną vedė 2018-ųjų pradžioje, o po pusmečio jų šeima pagausėjo – porai gimė sūnus, kuriam buvo išrinktas Raido vardas.

30

Aktorius bei režisierius Ramūnas Rudokas savo išrinktąją Justiną vedė 2018-ųjų pradžioje, o po pusmečio jų šeima pagausėjo – porai gimė sūnus, kuriam buvo išrinktas Raido vardas.

REKLAMA

Visai neseniai pora atšventė ir vaikelio krikštynas, o žaviomis akimirkomis iš krikštynų socialinėje erdvėje jiedu dalijasi iki šiol.

R. Rudokas „Instagram“ paviešino itin šiltą savo ir žmonos Justinos akimirką, kurioje – mielas poros bučinys. „Saldžiausia“, – trumpai brūkštelėjo aktorius. Miela akimirka sužavėjo ir gerbėjus – vos per kelias valandas įrašas surinko daugiau nei tūkstantį „patinka“ paspaudimų.

Dar anksčiau Justina buvo atvirai papasakojusi, kaip jiedu su Ramūnu skirstosi darbais namuose.

„Dieną aš būnu su sūnumi, o vakare padeda Ramūnas. Kai turime laisvadienį, stengiamės kažkur nuvažiuoti. Labai mėgstame vykti į pajūrį, mišką, eiti pasivaikščioti. Sūnus mūsų gyvenimo nepakeitė – kaip leidome laiką anksčiau, taip ir leidžiame.

REKLAMA
REKLAMA

Nėštumo metu galvojau, kad mano gyvenimas pasikeis, niekur negalėsiu išeiti... Tačiau lankomės ten, kur norime, vaikas mūsų nestabdo. Atvirkščiai – sugalvojame dar daugiau veiklų. Šis laikotarpis mano gyvenime labai geras. Santuoka, vaikas... Ateityje bus dar geriau. Manau, kad bus ir daugiau vaikų“, – pasakoja profesionalus modelis.

REKLAMA

J. Rudokei – 22 metai ir daugeliui jos bendraamžių dar rūpi naktiniai klubai, vakarėliai ir nerūpestingas gyvenimas. Tačiau šis etapas Justinai jau praeitis, kur kas mieliau ji vakarus leidžia su vyru ir vaiku. Justina pasakojo susitikusi su draugėmis vakarienės, tačiau jau po poros valandų norėjo grįžti namo, vis galvojo, ką veikia sūnus.

„Esu sau pasakiusi, kad pirmaisiais vaiko gyvenimo metais noriu būti kuo daugiau su sūnumi. Kai norime kažkur išeiti dviese su vyru, paprašome auklės pagalbos. Man labai patinka gaminti, todėl dažnai vakarieniaujame namie. Ramūnas man labai padeda auginant vaiką. Jis turi daug patirties. Vyras mane išmokė keisti sauskelnes. Jaučiu, kad pati tampu supermamyte, prisiskaičiau įvairios literatūros, todėl leidžiamės į diskusijas, o kartais ir susiginčijame“, – pasakojo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, įdomu tai, kad dar anksčiau R. Rudokas buvo nusprendęs fotografams nerodyti sūnaus veido. Kaip pasakoja Justina, jos vyras įsitikinęs – kai vaikas pasakys, kad nori pozuoti fotografams, tikrai nedraus to daryti. Šiam vyro sprendimui pritaria ir Justina. Kol mažylis dar nekalba ir negali išsakyti savo norų, Rudokai nenori, kad spaudoje būtų mažylio nuotraukos.

„Raidas iš išvaizdos tikra Ramūno kopija, o charakteriu į mane – ramus, geras. Mano gyvenime dabar svarbiausi motiniški rūpesčiai. Man gera būti namie, su šeima. Sūnus – labai geras, ramus vaikas, miega visą naktį. Su juo viskas labai paprasta. Gal ateityje bus sunkiau. Mėgaujuosi motinyste ir ne kartą tą sakiau viešai“, – šypsojosi R. Rudokė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų