REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Nulaužta Indrės Stonkuvienės „Instagram“ paskyra (tv3.lt fotomontažas)

Socialinių tinklų žvaigždė bei televizijos laidų vedėja Indrė Stonkuvienė šią sekmadienio popietę teko išgyventi ne pačius maloniausius jausmus.

21

Socialinių tinklų žvaigždė bei televizijos laidų vedėja Indrė Stonkuvienė šią sekmadienio popietę teko išgyventi ne pačius maloniausius jausmus.

REKLAMA

Virš 200 tūkst. sekėjų turinti moteris pastebėjo, kad kažkas nulaužė, o galiausiai ir ištrynė jos „Instagram“ paskyrą.

Liūdna naujiena žinoma moteris pasidalijo socialinio tinklo „Facebook“ asmeninėje paskyroje.

„Nu ką, mieli draugai! Kažkas nulaužė, o galiausiai ir ištrynė mano insta profilį... Dabar, kol išsiaiškinsiu, kas kaip, esu stonkuvieneindre!!! Galit pasekt, o aš einu kelt foto! Čiupt už vadžių vėl iš pradžių“, – trumpai brūkštelėjo ji.

Susikūrusi naują paskyrą „stonkuvieneindre“, žinoma moteris vos per 2 valandas surinko daugiau nei 6 tūkst. sekėjų.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad panaši situacija visai neseniai nutiko ir buvusiam I. Stonkuvienės mylimajam, Mantui Stonkui – buvo įsilaužta į jo „Facebook“ anketą.

REKLAMA
REKLAMA

Apgavikai staiga pakeitė M. Stonkaus vardą, pavardę, profilio nuotrauką. Pagrindinė informacija taip pat buvo pakeista – gyvenamąja vieta staiga tapo Vietnamas.

REKLAMA

„Phan Hiếu Trung“ – tokiu vardu Mantą buvo galima rasti „Facebook“ kelias valandas.

Tiesa, programišiai, kurie nulaužė M. Stonkaus anketą, taip pat neslėpė džiaugsmo, kad jiems pavyko įsilaužti į 120 tūkst. sekėjų turinčią anketą. Jie komentaruose žymėjo vienas kitą ir spaudė „patinka“ po komentarais.

M. Stonkaus anketos įsibrovėlis, pakeitęs nuotrauką, taip pat pasidalijo ir sentencija: „Būdamas 6-erių pagavau cikadą, galvodamas, kad mano rankoje bus vasara“, – skelbė jis.

M. Stonkus tąkart apie situaciją papasakojo savo „Instagram“ paskyroje. „Sveiki, bičiuliai ir draugai, kurie turite feisbuką. Per feisbuką mane nuhakino kažkoks 14-os metų vietnamietis, pavogė profilį ir dabar nežinau, ką daryti. Jeigu galite, nueikite į mano profilį, ten bus toks vaikas naktiniame fone ir kažkaip jį raportuokite“, – sakė M. Stonkus.

REKLAMA
REKLAMA

Šia žinia taip pat pasidalijo ir komiko draugas Mantas Katleris. Jis savo „Instagram“ tinkle ragino žmones reaguoti į tokį įvykį.

„Sveiki, mano instagramo sekėjai, kreipiuosi dėl Stonkaus. Jam vietnamietis nulaužė anketą, parinas žmogus, tai, kad ir kaip mums visiems aplink būtų juokinga, bet prašo žmogus padėti, kad visi nueitumėt ir reportintumėt, kad spamina, nes Stonkus jau galvoja varyt į Vietnamą ir susirast tą vaiką“, – kalbėjo jis.

Po 17 valandos M. Stonkus atgavo savo anketą, vėl pasikeitė pagrindinę nuotrauką, tačiau kol kas negali pakeisti vardo, todėl jam teks tenkintis Phano Hiếu Trungo vardu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų