REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Seniai viešumoje matyta Jurgaitytė sublizgėjo: akį traukė nepriekaištingas stilius (tv3.lt fotomontažas)

Žinomos moterys neatsispyrė pagundai sudalyvauti teminiame grožio vakarėlyje: lepinosi rankų masažu, susipažino su išskirtiniais aromaitais bei grožio produktų rinkiniais, skirtais mamai ir dukrai, rašoma pranešime spaudai.

20

Žinomos moterys neatsispyrė pagundai sudalyvauti teminiame grožio vakarėlyje: lepinosi rankų masažu, susipažino su išskirtiniais aromaitais bei grožio produktų rinkiniais, skirtais mamai ir dukrai, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Į šeimyninės tematikos grožio renginį atvyko dainininkė Rosita Čivilytė, fotomenininkė Rūta Andre su dukromis bei „Vaikų Eurovizijos“ konkurse išgarsėjusi atlikėja Eglė Jurgaitytė, drabužių kūrėjos seserys Justina Ieva ir Jūratė Steponavičiūtės, tinklaraštininkės Kamilė Kanapeckaitė, Berta Garuckė, Sandra Balčiūtė su mamomis, o taip pat aktorės Justė Zinkevičiūtė ir Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė, papuošalų kūrėja Simona Brazdžionytė, vizažistė Gritė Maruškevičiūtė-Tamošiūnė ir kt.

Sostinės centre esančiame „L‘Occitane“ salone moterys galėjo sudalyvauti veido, plaukų, galvos bei rankų priežiūros ritualuose. Renginio dalyvės susipažino su grožio produktų dėžutėmis, skirtomis mamai ir dukrai. Išskirtinei publikai buvo pristatyta ir ekskliuzyvinė naujų aromatų linija „86 Champs“ kolekcija, įkvėpta „Pyragaičių Picasso“ vadinamojo prancūzų konditerio Pierre Hermé desertų.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėja E. Jurgaitytė sakė, kad abidvi su mama besidominčios grožio pasauliu. Eglė mamą apšviečia paskutinėmis naujienomis, ypatingai, kas liečia naująsias technologijas, o mama – pedagogė Loreta Jurgaitienė savo dukrai negaili patarimų, kaip tausoti savo grožį natūraliomis priemonėmis. „Neretai namuose dviese pasilepiname kaukėmis, druskų voniomis ar kitomis grožio procedūromis, – šypsodamasi sakė E. Jurgaitytė. – Iki šiolei prisimenu mamos patarimą trenkant plaukus juos perplauti dilgėlių nuoviru, kad būtū stipresni“. Būdama scenos žmogumi Eglė šventai laikosi dar vieno mamos patarimo: niekada neina miegoti nenusivaliusi makiažo po filmavimų, koncertų ar kitų renginių. „Kad ir kokia būnu pavargusi, šios taisyklės šventai laikausi. Mama įkalė į galvą, kad bent jau naktį odai reikia leisti pailsėti, kad tik kruopščiai nuvalyta oda gali laisvai kvėpuoti ir atsinaujinti“.

REKLAMA

„Mūsų visų trijų skonis bei grožio suvokimas labai panašus, todėl dažnai klausiame viena kitos patarimų ir tikrai naudingai patariame. Žinome, kad tokie patarimai visuomet bus geriausi“, – net neabejoja tituluota gražuolė.

Viena iš įkūrėjų, J. I. Steponavičiūtė, kalbėdama apie bendravimą su seserimi, verslo partnere Jūrate bei mama floriste Laima. Žinoma moteris sakė, kad visos trys mėgstančios apsilankyti SPA centre, grožio salone ar tiesiog užsukti į kosmetikos parduotuvę apžiūrėti ir išbandyti grožio naujienas, išsirinkti naujų lūpų dažų ar kvepalų. „Gal ir ne itin dažnai tai darome, bet kai jau kur nueiname, tai kam nors būtų tikrai sunku mus iškrapštyti iš grožio oazės“, – juokėsi Justina Ieva. Pasak pašnekovės, mama nuo pat mažens jai su seserimi Jūrate sakydavo, kad visada reikia išlaikyti saiką. „Sakydavo, kad reikia pasikliauti ne tik mada, kuri greitai ateina ir išeina, o elegancija bei moteriškumu, kas niekada neblėsta, – apie mamos įtaką kalbėjo drabužių kūrėja . – Dar pamenu mamos žodžius, jog kiekviena save gerbianti moteris turi save prisižiūrėti, visuomet turi būti pasitempusi, nepriklausomai nuo to, kur ir kada ruošiasi eiti. Būtent toki pavyzdį ji mums rodė nuo pat mažens“.

REKLAMA
REKLAMA

Tinklaraštininkė K. Kanapeckaitė pamena šį savo mamos patarimą – kuo natūraliau, tuo geriau. „Ir, žinoma, kuo mažiau – tuo geriau!“, – dar vienu mamos patarimu pasidalijo tinklaraštininkė, pati mėgstanti mamai nupasakoti visas grožio pasaulio naujienas bei aktualijas. Dėl didelio užimtumo, pasak Kamilės, artimos moterys kartu neina apsipirkti į grožio prekių parduotuves, nesilanko ir SPA centruose. „Mums geriausias SPA – laikas kartu praleistas namuose“, – šypsojosi K. Kanapeckaitė.

Tinklaraštininkei B. Garuckei pats įsimintiniausias jos mamos grožio patarimas, kuriuo vadovaujuosi iki šiolei – meilė sau. „Mama vis primena, kad tai yra pagrindinė tiek vidinio, tiek išorinio grožio paslaptis“, – sakė Berta, mėgstanti drauge su mama ir seserimi keliauti po grožio parduotuves, apsilankyti SPA centruose. „Tai – tarsi mažučiai mūsų mergaitiški ritualai, kurių metu netrūksta juoko ir gerų emocijų“, – pasakojo tinklaraštininkė.

Kaip sakė S. Balčiūtė, jai mama visada primindavo, kad einant į viešumą reikėtų bent jau minimaliai pasidažyti, nors blakstienas tušu paryškinti. „Šiandien mados ir grožio klausimais mamai aš dažniau patariu, pareklamuoju naujus, jai aktualius produktus“, – sakė tinklaraštininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų