REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Vilija Pilibaitytė-Mia (tv3.lt fotomontažas)

Atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia šiuo metu gyvena itin įtemptu gyvenimo ritmu. Naujų dainų įrašymai, koncertai, laidų filmavimai – taip atrodo jos kasdienybė. Tačiau nors moteris ir daug dirba, randa laiko ir naujai veiklai.

14

Atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia šiuo metu gyvena itin įtemptu gyvenimo ritmu. Naujų dainų įrašymai, koncertai, laidų filmavimai – taip atrodo jos kasdienybė. Tačiau nors moteris ir daug dirba, randa laiko ir naujai veiklai.

REKLAMA

Naujienų ir pramogų portalui tv3.lt ji atskleidė, kuo papildomai užsiima. Tiesa, ji tikisi, kad ilgainiui šis hobis taps pelningu verslu.

Mia atskleidė, jog jau dvejus metus ji save realizuoja interjero dizaino darbuose. „Prieš 2 metus pradėjau mokytis privačiai pas architektę. Manau, kad pirmiausia reikia turėti talentą. Jeigu neturi savyje pojūčio spalvoms, manau, neišmoksi idealiai derinti spalvų. Kalbant apie techniką, viskas parašyta vadovėliuose. Pirmasis mano darbų pavyzdys buvo mano restoranas, kuris bankrutavo – tai buvo mano pirmas blynas. Aišku, aš visada domėjausi interjeru“, – šypteli moteris.

Nepaisant to, kad šiuo metu turi daugybę veiklų, moteris pasakojo, kad laiko viskam tikrai užtenka. „Kai išmoksti planuoti laiką, tai viską spėji, ir, atrodo, kad jo net ir lieka. Be abejo, tu ne pats viską gamini, tu tik išrenki medžiagas ir sukuri interjero dizainą. Aš dirbu su labai profesionalia komanda, kuri įgyvendina visas mano idėjas. Tai yra pakankamai didžiulė įmonė, labai profesionalūs žmonės – tai įrodo jų pagaminti daiktai. Kokybe aš esu labai patenkinta“, – aiškina ji.

REKLAMA
REKLAMA

Nors Miai ši veikla dar ganėtinai nauja, tačiau moteris džiaugiasi, kad klientų ratas vis didėja. „Labai daug klientų tikrai neturiu, nes tai yra tik pradžia. Tačiau daug draugų ir pažįstamų kreipiasi į mane, prašo pagalbos, patarimų.“

REKLAMA

Moteris atvirauja, kad ateityje savo šį hobį pakeis į pelningą darbą. „Dabar interjero dizainas nėra verslas – tai mano hobis. Aišku, laikui bėgant, man tai atneš didesnius pinigus, bet kol kas tai yra labiau hobis, kurio dėka aš ilsiuosi.“

Vilija neslepia – jeigu jai ir toliau šypsosis sėkmė, ji savo gerbėjus nustebins įkurdama nuosavą interjero dizaino įmonę. „Turiu visokių minčių, ateityje planuoju įsteigti savo vardo įmonę. Aišku, jeigu man niekas nepakiš kojos ir turėsiu pakankamai tam laiko, nes muzika man yra pirmenybė. Jeigu netrūks laiko ir noro, tai tikrai padarysiu dar daug gražių dalykų. Kol kas nesu įsteigusi jokios įmonės, dirbu pagal individualią veiklą, nes tai pradžia. Manau, jeigu bus daug darbų, įsteigsiu įmonę, o jeigu nebus jų daug, dirbsiu ir toliau pagal individualią veiklą. Viskas priklauso nuo situacijos, iš manęs galima tikėtis visko“, – apie ateities planus kalba Mia.

REKLAMA
REKLAMA

Rodos, ši veikla atlikėjai puikiai sekasi. Ji pasakoja, kad šiuo metu turi vieną didžiausių projektų savo gyvenime. „Dabar sėkmingai kuriu antrą savo didesnį projektą – tai yra visas butas. Man tai beprotiškai patinka, aš esu atsidavusi tam 100 proc.“

Tiesa, atlikėjos sukurtą dizainą išvysime dar šiek tiek palaukę. Ji pasakoja, kad interjero sukūrimas užtrunka bent porą savaičių, o baldų gamyba trunka apie 3 mėnesius. „Manau, kad mes pakankamai greitai viską padarome. Žinoma, daug kas priklauso ir nuo kliento. Jeigu viskas būna tvarkoje su finansais, tai viskas vyksta greitai.“

Žymi moteris feisbuke pasidalijo ir savo sukurtos virtuvės dizainu. Virtuvės baldams ji pasirinko medžio detales, kurios, anot jos, šiais metais yra labai madingos. Plokštės baltos, blizgios spalvos – jos virtuvei suteikia erdvės pojūtį bei pagyvina aplinką. Prabangos į virtuvę įneša marmuro plokštės, kurios šiuo metu yra ypač pamėgtos klientų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

Žymi moteris feisbuke pasidalijo ir savo sukurtos virtuvės bei spintos dizainu. Virtuvės baldams ji pasirinko medžio detales, kurios anot jos, šiais metais yra labai madingos. Plokštės baltos, blizgios spalvos, kurios virtuvei suteikia erdvės pojūtį mažam kambariui bei pagyvina aplinką. Prabangos į virtuvę įneša marmuro plokštės, kurios šiuo metu yra ypač pamėgtos klientų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų