REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Linas Vaitkevičius (nuotr. facebook.com)

Beveik prieš metus žinomos grupės „Žemaitukai“ narys Linas Vaitkevičius patyrė skaudžią netektį – vieno po kito neteko savo tėvų.

4

Beveik prieš metus žinomos grupės „Žemaitukai“ narys Linas Vaitkevičius patyrė skaudžią netektį – vieno po kito neteko savo tėvų.

REKLAMA

Vis dėlto dabar sūnus ryžosi gražiam gestui, o apie tai pranešė ir socialiniuose tinkluose.

Pasidalijęs savo tėvo Gintauto nuotrauka, atlikėjas rašė, jog planuoja surengti labdaringą koncertą Plungėje, o ten surinkti pinigai bus skiriami vėžiu sergantiems vaikams.

L. Vaitkevičius neslėpė, kad organizaciniais darbais užsiėmė tik pats – niekeno pagalbos neprašė. „Iš tiesų, nė nemąsčiau – čia buvo tėčio idėja, jo svajonė, todėl viskas išėjo automatiškai. Tai – mano paties iniciatyva. Atrodo, kad net šviežiai po viso to baisaus įvykio mintyse viską pradėjau dėliotis. Tai nebuvo nei vargo, nei nieko – viskas natūraliai susidėliojo. Tiesiog visada žinojau, kad tai bus“, – kalbėjo „Žemaitukas“.

Likus kiek daugiau nei mėnesiui iki koncerto, L. Vaitkevičius gerbėjų bei artimųjų paprašė jam susiųsti ir visą vaizdinę medžiagą, kurioje matomas jo tėvas Gintas.

REKLAMA
REKLAMA

„Visuomet norėjau gauti visą medžiagą, jos turėti kuo įmanoma daugiau, kad ji laikui bėgant neišnyktų, todėl galvojau, kaip visa tai padaryti. Tai buvo labai puiki proga visai informacijai surinkti ateities kartoms“, – sakė atlikėjas.

REKLAMA

 

L. Vaitkevičius neslėpė, kad iki šiol kalbėti apie tėvų praradimą jam yra be galo sunku: „Nelabai galiu tą jausmą detalizuoti, manau, kad jis visiems suprantamas ir net žodžiais nelabai paaiškinamas. Bet kadangi norisi organizuoti tokius renginius, tikriausiai galima įsivaizduoti, kiek man tai yra svarbu ir nepamirštama.“

Paklaustas, kas buvo didžiausias jo ramstis prieš metus, įvykus tragedijai, L. Vaitkevičius nedaugžodžiavo. Tai – antroji jo pusė.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Lino tėtis Gintautas kovojo su klastinga liga – leukemija.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų