REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Karolina Meschino (tv3.lt fotomontažas)

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino kartu su artimaisiais išgyvena sunkų laikotarpį – žinoma mergina šiandien neteko močiutės.

20

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino kartu su artimaisiais išgyvena sunkų laikotarpį – žinoma mergina šiandien neteko močiutės.

REKLAMA

Apie tai mergina pranešė savo sekėjams socialiniame tinkle „Instagram“.

Savaitę mergina praleido Italijoje, ir nors daugelis Karolinos sekėjų buvo įsitikinę, kad mergina čia atostogauja, pasirodo priežastis buvo kur kas liūdnesnė – sunkiai susirgo merginos močiutė.

Beviešėdama Italijoje K. Meschino pasidalijo ir jautriu įrašu anglų kalba.

Mes esame tikri savanaudžiai, o tokiais momentais, kaip šis, gyvenimas atrodo labai nesąžiningas. Kodėl kai kurie žmonės turi išeiti? Dar niekuomet nesu praradusi kažko, kas būtų toks artimas, todėl pastarąsias 2 dienas verkiu nuolatos, ir nuoširdžiai nebežinau, kaip kovoti su savo emocijomis. Viskas aplink atrodo beprasmiška.

Močiutė paniro į komą, kol aš laikiau jos ranką, ir dabar gydytojai sako, kad nežino, kiek valandų ar dienų mums su ja liko. Jei tikite bet kokiais dievais ar energijomis, kurios mumis rūpinasi, prašau sukalbėkite už ją maldą, kad išeitų ramiai ir be skausmo, kol mes esame kartu su ja.

REKLAMA
REKLAMA

Su mylimais savo žmonėmis praleiskite kuo įmanoma daugiau laiko, kol jo dar liko… Gyvenimas yra toks tarpus“, – rašė K. Meschino.

Po įrašu mergina netrukus sulaukė didžiulio palaikymo tiek iš savo sekėjų, tiek ir iš kitų žinomų žmonių.

REKLAMA

„Vėžys pasiglemžė iš manęs tetą, kuri buvo vienas artimiausių ir brangiausių žmonių mano gyvenime. Praėjo nemažai laiko, tačiau nebūna nei dienos, kad nepagalvočiau apie ją. Kai mano gyvenime atsitinka kažkas gero, ar kai, atrodo, lyg kažkas sulaikytų mane nuo blogų sprendimų ir pavojaus, visuomet galvoju, kad tai ji mane stebi ir padeda iš aukščiau. Laikas gydo. Laikykis“, – rašė kita socialinių tinklų žvaigždė bei humoristo Manto Katlerio sužadėtinė Aistė Kabašinskaitė.

„2 metai, kaip nebeturiu savo mylimiausios močiutės. Manau, kad viena skaudžiausių netekčių gyvenime! Apkabinu!“ – pasakojo fotografas Lukas Gricius.

„Mano močiutė mirė ant mūsų rankų prieš 12 metų, vis dar pasiilgstu jos labai! Laikykitės“, – brūkštelėjo Agnės Jagelavičiūtės dešinioji ranka Beatričė Paškevičiūtė.

„Pavasarį netekau senelio. Žinau, ką išgyveni. Stiprybės“, – pridėjo ir dainininkė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų