REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha (tv3.lt fotomontažas)

Dainininkė bei vizažistė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha šiuo metu yra pasinėrusi į naujo gyvenimo etapo paieškas. Garsi moteris tikina, kad negali sėdėti rankų sudėjusi, todėl uoliai stengiasi susirasti darbą.

20

Dainininkė bei vizažistė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha šiuo metu yra pasinėrusi į naujo gyvenimo etapo paieškas. Garsi moteris tikina, kad negali sėdėti rankų sudėjusi, todėl uoliai stengiasi susirasti darbą.

REKLAMA

Naujienų ir pramogų portalui tv3.lt ji atskleidė, kokio darbo norėtų ir kodėl vis dar nepavyksta jo susirasti.

Moteris pasakoja, kad namie jai būti atsibodo, nori užpildyti savo dieną ir neleisti laiko veltui. „Ryte išleidžiu vaiką į darželį, tada galvoju – o ką man dabar veikti? Noriu turėti normalų darbą, keltis anksti ryte, o po darbo grįžti ir pasiimti vaiką iš darželio. Man nuoširdžiai atsibodo toks gyvenimas, kai nėra jokių pareigų.“

Anot Gabrielės, jai idealiausias darbas būtų toks, kuriame galėtų bendrauti su žmonėmis. „Nieko sudėtingo neieškau, norėčiau dirbti arba administratore arba pardavėja.“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, pasirodo, tokio pobūdžio darbą Kaune susirasti nėra lengva. „Pasiūlymų sulaukiu tikrai nemažai, daugiausiai gavau tada, kada tik pradėjau ieškoti, bet dauguma jų buvo iš Vilniaus. Į Vilnių kraustytis vėl galimybės neturiu, nes viena auginu vaiką. Kaune darbą susirasti yra šiek tiek sudėtingiau, vien todėl, nes tai mažesnis miestas.“

REKLAMA

Garsiai atlikėjai susirasti norimą darbą koją kišą ir jos žinomumas. „Būti žinomai moteriai, ieškant darbo, yra ir pliusų, ir minusų. Aš gal ir turiu daugiau pažinčių, bet darbdaviai labai atsižvelgia į tai, koks esi žmogus. Kai esi viešas žmogus, tada lengviau apie tave surinkti informaciją. Vieniems ji gali būti priimtina, o kitiems – ne. Manau, kad man susirasti darbą yra sudėtingiau“, – savo pastebėjimais dalijasi Vasha.

Moteris užsiminė, kad planuoja nustebinti savo gerbėjus muzikinėje veikloje. „Mano ateities planai yra susiję su muzikine veikla. Negaliu išduoti, kas konkrečiai, nes laukia daug staigmenų, netikėtumų. Greitu metu, tai išlįs į dienos šviesą. Tačiau koncertinė veikla šiuo metu yra sustojusi, nes man dabar svarbiausia šeima. Bet planavau, kad kai vaikui sueis 2-3 metai, aš tikrai grįšiu į savo muzikinę veiklą, todėl dabar stengiuosi tai daryti aktyviai“, – atvirauja atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad G. Rutkauskienė-Vasha ir R. Rutkauskas slapčia susituokė 2016-aisias. Tais pačiais metais porai gimė ir dukrelė Adrija, o oficialią vestuvių puotą jiedu iškėlė praėjusių metų vasarą Kaune. Tačiau jų santuoka iširo.

Po jų vestuvių gan greitai prasidėjo kalbos apie jųdviejų skyrybas. Interneto komentatoriai akylai stebėjo moters paskyras socialiniuose tinkluose ir pastebėjo, kad nebeliko gausybės nuotraukų su vyru, ji taip pat nebemūvėjo vestuvių žiedo, nešventė kartu gražiausių metų švenčių.

Kartu pora buvo matoma vis rečiau, o Vasha pas vyrą į Graikiją skraidyti nustojo.

Kovo viduryje moteris viešai prisipažino, kad su vyru jau visiškai nebendrauja, o pagrindinę įrančios santuokos priežastį Gabrielė įvardijo skirtingą jųdviejų požiūrį į gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neilgai trukus, instagramo paskyroje atvirai prakalbo ir pati atlikėja: „Dėl savo ir dukros šventos ramybės, norėdama nuraminti kalbas, oficialiai pranešu, kad teismas patvirtino mūsų su Ronaldu prašymą skirtis. Sprendimas įsiteisės per 30 dienų.

Kadangi žinodama situaciją, esu tikra, kad per 30 dienų niekas nepasikeis – oficialiai pranešu, kad esu išsiskyrusi moteris. Ačiū visiems, už jūsų sugaištą laiką griaunant ir taikant mūsų šeimą, deja, visos pastangos buvo bevaisės, nes sprendimą priėmėme patys.

Šiandien verčiu naują gyvenimo lapą. Vakar Ronaldas baigė sezoną Graikijoje, todėl nesistebėkite, jei grįžus Ronaldui į Lietuvą, jį vėl matysite moterų kompanijose, nebesiųskite man nuotraukų su įrodymais, jis oficialiai yra niekam nepriklausomas žmogus ,lygiai taip pat kaip ir aš“, – rėžė moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų