REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
61
V. Jakutienė, N. Bunkė, G. Rutkauskienė-Vasha (tv3.lt fotomontažas)

Vieniems tatuiruotės patinka, kiti jų ant savęs neįsivaizduoja, o treti pripažįsta, kad tai – kaip manija – pasidarius pirmąją, po to sunku sustoti. Daugybė žinomų Lietuvos moterų – ne išimtis.

61

Vieniems tatuiruotės patinka, kiti jų ant savęs neįsivaizduoja, o treti pripažįsta, kad tai – kaip manija – pasidarius pirmąją, po to sunku sustoti. Daugybė žinomų Lietuvos moterų – ne išimtis.

REKLAMA

Kai kurios savo kūną puošia tik gilią prasmę turinčiais piešiniais, o kitos tatuiruojasi paprasčiausiai joms patinkančius užrašus ar kitokius dalykus.

Socialinių tinklų žvaigždė bei televizijos laidų vedėja Indrė Stonkuvienė dar prieš kurį laiką savo dilbį papuošė trikampiu. „Trikampis – skaičių piramidė. Ten mano svarbiausios datos, kurios senatvėj pravers, kai pamiršiu gimtadienius“, – taip juokaudama savo tatuiruotę „Instagram“ sekėjams aiškino Indrė.

Ne vieną tatuiruotę turi ir dainininkė Nataija Bunkė. Ant vienos šlaunies ji turi feniksą, ant šono merginą su spygliais ir užrašu bei dar vienas piešį ant viršutinės pėdos dalies.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmajai tatuiruotei Natalija ryžosi prieš 16 metų. Tąkart jos kūną papuošė drugelis, tačiau šiandien jo jau nebėra – jį pakeitė kitas kūno piešinys.

REKLAMA

„Didžiausias tatuiruotes dariausi tuomet, kai nesisekė gyvenimas, norėjau pokyčių. Man jos padėjo sudėlioti viską į vietas. Šįkart viskas kitaip – norėjosi tiesiog gražaus piešinio šioje vietoje“, – teigė ji.

Dar anksčiau naujienų portalui tv3.lt N. Bunkė pasakojo, kad svajoja pasidaryti tatuiruotę, kurioje bus pavaizduota moteris su tigro galva.

Grožio salono savininkė Sofio Gelašvili-Niūniavė savo kūną yra papuousi net 8 tatuiruotėmis, vis dėlto svarbiausi piešiniai jai yra du: tai riešą papuošę simboliai ir rožė ant rankos. „Pirmąją tatuiruotę pasidariau labai permainingo gyvenimo etapo metu, o rožytė – dukros gimimo simbolis“, – sakė S. Gelašvili.

REKLAMA
REKLAMA

S. Gelašvili ranką, riešą, pirštus, šonkaulius ir koją puošia skirtingos tatuiruotės, moteriai reiškiančios svarbius dalykus: „Tarp pirštų tautuiruotės norėjau jau labai seniai, tačiau bijojau, kad gali greitai išblukti. Vis dėlto apsisprendžiau ir pasiryžau! Tai man reiškia meilę, ištikimybę, įsipareigojimą, o žvaigždutė ir širdelė – tiesiog papildomi simboliai“, – teigė ji.

Daugybę tatuiruočių turi ir kita socialinių tinklų žvaigždė, Karolina Meschino, o kelias tokias pačias tatuiruotes, kaip ji, turi ir jai svarbūs žmonės, pavyzdžiui, vaikinas bei grupės „Flying Saucer Gang“ narys Remigijus Daškevičius bei draugė, vizažistė Dovilė Tiriūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įdomu tai, kad vieną tatuiruotę K. Meschino yra pasidariusi netgi ant veido. Tai – mažytė širdutė.

Nemažai tatuiruočių turi ir drabužių butiko savininkė Vita Pliadytė. Tiesa, žinoma moteris neslepia, kad dėl savo noro kūną puošti įvairiais užrašais bei piešiniais, ne kartą teko pyktis ir su mama.

„Ant nugaros turiu kryžių. Dėl šio piešinio teko susipykti su mama, nes ji manė, kad tatuiruotė neva reiškia, kryžiaus nešimas visą gyvenimą. Aš kaip tik esu optimistė, manau, kad kryžius mane saugos“, – pasakojo Vita.

Įdomu tai, kad kiekviena V. Pliadytės tatuiruotė jai turi ypatingą reikšmę. „Girdėjau tokią istoriją, kad į vieną meistrę kreipėsi mergina ir paprašė, kad ši padarytų tokią pačią tatuiruotę, kokią turiu aš. Man tai yra labai juokinga ir net pikta. Labai nenorėčiau, kad kažkokia mergaitė, kuri galbūt nėra net to išgyvenusi, ir su manimi susijusi, vaikščiotų su tokia pačia tatuiruote“, – teigė Vita.

REKLAMA

Svarbią bei išskirtinę tatuiruotę turi ir projekto „Namas“ dalyvė Edita. Moteris neseniai ryžosi ketvirtai tatuiruotei.

Sūnaus vardą išsitatuiravusi Edita sakė, kad tam ryžosi dėl to, jog sūnus jos gyvenime užima pačią didžiausią vietą širdyje.

„Vaikas mamai – šventas reikalas. Taip turėtų būti visiems... Nedo vardas man yra pats gražiausias, o šią vietą parinkau dėl to, jog ji arčiau širdies. Be to, šis raumuo rodo ir stiprybę. Mano sūnus man yra stiprybė, variklis ir visa kita, kas veda į priekį. Man nesvarbu, jei kas klaus, kaip atrodysiu, kai būsiu močiutė. Manau, kad močiutė su sūnaus vardu atrodys tikrai kietai“, – juokėsi moteris.

REKLAMA

Tiesa, tai – ne vienintelės Lietuvos garsenybės, kurių kūną puošia įvairūs piešiniai. Tatuiruotes turi ir tinklaraštininkė Simona Burbaitė, dainininkės Monika Pundziūtė-Monique, Iglė Bernotaitytė, Eglė Jakštytė, Gabrielė Rutkauskienė-Vasha, taip pat Marina Bui-Velečkienė ir Aistė Kabašinskaitė.

Visos žinomų moterų tatuiruotės – nuotraukų galerijoje.

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų