REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
„Pasaulis pagal moteris“ (nuotr. Organizatorių)

Laidos „Pasaulis pagal moteris“ vedėja Kristina Rimienė savo pašnekovus kalbino lėkdama lenktyniniu automobiliu, televizijos žinių studijoje, dvaruose ir kitose netikėčiausiose vietose, tačiau šį sekmadienį laidos žiūrovai bus išties priblokšti.

10

Laidos „Pasaulis pagal moteris“ vedėja Kristina Rimienė savo pašnekovus kalbino lėkdama lenktyniniu automobiliu, televizijos žinių studijoje, dvaruose ir kitose netikėčiausiose vietose, tačiau šį sekmadienį laidos žiūrovai bus išties priblokšti.

REKLAMA

Pasirodo, kad žinoma moteris pašnekovę Gretą kalbino tuo metu, kai ši jai darys tatuiruotę.

Drąsa gyventi laimingai

Tokiam pačiai vedėjai K. Rimienei netikėtam žingsniui ją paskatino pašnekovės – dvi jaunos draugės Greta ir Otilija, savo istorijomis įrodžiusios, kad laimingą gyvenimą galime susikurti tik mes patys, išdrįsę realizuoti svajones.

28 metų draugės savo kailiu patyrė, koks varginantis ir nuobodus gali būti gyvenimas, kai pasirinkimai daromi klausantis tik racionalaus proto ir ignoruojant jausmus. Abi studijuoti ekonomikos mokslus pasirinko iš išskaičiavimo ir iš pradžių nė nenumanė, kad šis pasirinkimas bus klaidingas, o vėliau teks ieškoti savo tikrojo pašaukimo.

REKLAMA
REKLAMA

Iš biuro – į sporto salę

Baigusi ekonomikos studijas Otilija laikui bėgant pajuto, kad pasirinktas gyvenimo kelias jos neįkvepia, pilnatvę ji patirdavo tik sportuodama, todėl ryžosi biuro kostiumėlį iškeisti į sportinę aprangą. Mergina neslėps, kad tam ryžtis nebuvo paprasta, juk žmogus bijo nežinomybės, tai ją labiausiai ir gąsdino. Tačiau šiandien ji neabejoja – darbas gali būti malonus, o tas, kuris taip ir neišdrįs keisti savo gyvenimo – to ir nesužinos.

REKLAMA

Pradėjusi dirbti trenere, Otilija ne tik tapo laimingesnė, ramesnė, ji susirado ir mylimąjį, tad, anot jos, „tai yra vienas geriausių gyvenime padarytų sprendimų“.

Laidos vedėjai K. Rimienei paklausus, kokį patarimą Otilija galėtų duoti norintiems baigti gyventi vien svajonėmis, pašnekovė neabejodama atsakė – imkitės pokyčių jau šiandien. „Niekada nebus tinkamiausio laiko pokyčiams. Tinkamas laikas yra būtent ši diena, reikia imti ir daryti, nelaukti pirmadienio, vasaros ar dar kažko. Šiandiena yra ta diena, kai reikia imti ir daryti. Linkiu jau rytoj atsikėlus pasakyti sau – aš galiu ir pradėti keistis“.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent šie žodžiai – aš galiu – yra laidos vedėjos K. Rimienės gyvenimo credo, kurį visai neplanuotai ant jos kūno ištatuiravo kita jos pašnekovė Greta, iškeitusi ekonomikos diplomą į tatuiravimo meną.

Ekonomikos diplomą iškeitė į tatuiruotes

Greta, kaip ir jos draugė Otilija, po ekonomikos studijų jautėsi esanti ne savo rogėse, tad ryžosi keisti savo gyvenimą ir dabar ji yra tatuiruočių meistrė, savo karjerą pradėjusi piešiniais ant draugės kūno.

Gretos kūną puošia nemažai tatuiruočių, tačiau tai – ne pabaiga, neabejoja ji. Kiekviena tatuiruotė daug reiškia, čia nėra vietos atsitiktinumams.

„Atsimenu kaip dariausi kiekvieną tatuiruotę, kuo tuo metu gyvenau, kaip jaučiausi, tai tiesiog įprasmina tą laikotarpį. Tai – mano gyvenimo istorija“, – kalba Greta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laidos vedėja K. Rimienė paatviraus, kad prieš penkerius gavo nuo savo vyro dovaną – pasidaryti tatuiruotę, tačiau iki šiol taip jos ir nepasidarė. Netikėtas pašnekovės Gretos pasiūlymas čia pat, filmuojant laidą, padaryti tatuiruotę, laidos vedėją sujaudino iki ašarų. Ją taip įkvėpė Otilijos ir Gretos istorijos, kad nugalėjusi baimę ir ašaras ji pagaliau ryžosi pasidaryti tatuiruotę.

K. Rimienės pasirinkta tatuiruotė atspindi jos pasaulėjautą, anot jos, gyvenime mes galime viską padaryti, tereikia turėti tam užsispyrimo ir drąsos. Šių dalykų laidos vedėjai netrūksta – kažkada ji, kaip ir laidos herojės, nepabijojo iš esmės pakeisti savo gyvenimo. Ji apsigynė ekonomikos mokslų daktaro laipsnį, dirbo universiteto dėstytoja, verslo įmonėse, tačiau pasuko kūrybiniu keliu, tapo floristikos dizainere, įgijusia meistro vardą ir televizijos laidų vedėja, tad apie drąsą keisti savo gyvenimą ji žino ne iš nuogirdų.

REKLAMA

Kartais atrodo, kad savo gyvenimo jau nepakeisime: jau vėlu, tai nepasiteisins, bijome ir vis delsiame, nedrįsdami sekti paskui svajones. Tačiau tiek laidos vedėjos K. Rimienės, tiek jos pašnekovių istorijos įrodo, kad nebijoti iššūkių ir juos įgyvendinti yra paprasta, tereikia išdrįsti realizuoti svajones.

Vestuvinė gėlių pasaka

Ekonomikos mokslų daktarė, laidos vedėja K. Rimienė, išdrįsusi pasirinkti širdžiai mielą kelią, iki šiol nesigailėjo nė dienos – jos rankose gimsta nuostabiausi floristikos šedevrai, dovanojantys džiaugsmą aplinkiniams ir, žinoma, jai pačiai. Šio sekmadienio laidos žiūrovai rubrikoje „Floristinis desertas“ galės išvysti, kaip gimsta nuostabi smaragdinė, gėlėmis apipinta, vestuvių pasaka, kurios gerąja fėja ir tapo laidos vedėja.

REKLAMA

„Labai džiaugiuosi, kad savo kūryba, darbu ir įkvėpimu galiu padėti susituokti apsisprendusiems įsimylėjėliams“, – neslėps jaudulio K. Rimienė, tądien sukūrusi jaunavedžiams ir jų svečiams pačią įspūdingiausią, gražiausią ir nuostabiausią gėlių pasaką.

„Pasaulis pagal moteris“ –  sekmadieniais 10 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų