REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Ingrida Martinkėnaitė (nuotr. Organizatorių)

Šį sekmadienį grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė mini svarbią datą – žinomai moteriai šiandien suėjo 41 metai.

27

Šį sekmadienį grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė mini svarbią datą – žinomai moteriai šiandien suėjo 41 metai.

REKLAMA

Vis dėlto kol kiti savo gimtadienių laukia su nekantrumu ir kelia įspūdingas šventes, Ingrida tikina šįkart dieną praleisianti ramiai. Kaip pasakojo pati dainininkė, vakarėlių jai jau gana, tačiau tam yra puikus paaiškinimas.

Šiemet šventės nekels

Dar prieš kelias dienas kalbinta Ingrida pasakojo, kad nors nuotaika ir puiki, gimtadienių sureikšminti ji nėra linkusi.

„Svarbesni augimo ir brandos momentai gyvenime būna tikrai ne per gimtadienius, o kitų, rimtesnių dienų metu. Šitos dienos tikrai nesureikšminu – neturiu lūkesčių, jog kažkas pasikeis. Tai tiesiog smagi diena, kai sulauki daugiau skambučių, galbūt sugalvoji kažkokį vakarėlį, tik, aišku, tai priklauso nuo metų, nuotaikos, galimybių“, – pasakojo atlikėja.

Ir nors ne vieną savo gimtadienį I. Martinkėnaitė anksčiau yra paminėjusi su trenksmu, šįkart nieko neplanavo, o paklausta, ar šeima dėl tokio jos sprendimo nepyksta, tik šyptelėjo: „Ne, mes esame tokios profesijos atstovės, kai šventės tampa labai dažnos. Vakarėlių mes tikrai prisisotiname, nes dažnai pačios esame dalis kitų švenčių. Todėl kai ateina akimirka kalbėti apie savo šventes, nieko panašaus tikrai nesinori – nei triukšmingų vakarėlių, nei dainų, nei šokių. Ir šeima visa tai labai puikiai supranta.“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, yra pasitaikę ir taip, kad rugsėjo 15-ąją „69 danguje“ grupės narė yra minėjusi ir anr scenos. „Būtent rugsėjį visi grįžta į savo darbus, į savo vietas, pradeda kurti vakarėlius. Tai – savotiškas gyvybės įgavimas. Mums tokiu metu atsiranda labai daug darbo. Kelis metus mano gimtadienį sutikome Londone – tada gimtadienį švenčiau ant scenos, gavau krūvą dovanų, pasveikinimų“, – prisiminimais dalijosi ji.

REKLAMA

Tikisi, jog viena svajonė taps realybe

Paklausta, kaip vertintų praėjusius metus, I. Martinkėnaitė užsiminė, kad jau kelis metus iš eilės džiaugiasi stabilumu.

„Jie labai nesiskyrė nuo kitų metų – juk jau ir mano metai tokie (juokiasi). Esminių pokyčių ne tik, kad nėra, bet jų jau nebelabai ir laukiu. Viskas nusistovėję – taip, kaip ir turi būti. Labai džiaugiuosi ramybe ir darna. Viskas buvo savoje vagoje, tačiau kartu ir labai intensyviai – yra tikrai labai daug darbo. Kiek metų jau bandome kažkiek pailsėti – neišeina. Dirbame, bet tuo labai ir džiaugiamės“, – pridėjo žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Ingrida neslepia, kad vieno noro išsipildymas kitus metus padarytų kur kas geresnius.

„Visuomet galvoja verda įvairios mintys ir idėjos – tiesiog norisi sau palinkėti rasti laiko savo joms įgyvendinti, ir, galbūt, kad tai virstų į kažką materialesnio, labiau apčiuopiamo. Taip pat turiu dar vieną svajonę, kuri, labai tikiuosi, išsipildys. Link to jau einu, tačiau viskas priklauso ir nuo aplinkybių. Linkiu sau, kad tai išsipildytų – tada kiti metai man bus tikrai faini“, – šypsojosi dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų