REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
66
Stiuardesė (nuotr. 123rf.com)

Stiuardesės darbas ne vienam asocijuojasi su amžina romantika, tačiau retas, kuris žino, koks iš tiesų jis yra.

66

Stiuardesės darbas ne vienam asocijuojasi su amžina romantika, tačiau retas, kuris žino, koks iš tiesų jis yra.

REKLAMA

Nors stiuardesėms ir suteikiama galimybė keliauti aplink pasaulį, ši profesija tikrai ne iš lengvųjų – krauti keleivių lagaminus, užtikrinti jaukią ir malonią atmosferą viso skrydžio metu, aptarnauti bei padėti bet kada ir bet kuriuo atveju – tą sugebėtų ne kiekvienas.

Kitiems iš šalies atrodo, kad stiuardesės yra tik gražuolės, kurios maloniai šypsosi ir atsakinėja į klausimus, tačiau jos ne tik turi garantuoti saugų ir komfortišką skrydį, bet ir atlikti darbą orlaiviui nusileidus ant žemės ar prieš jam pakylant į dangų.

Visai neseniai portalas „DailyStar“ pasidalijo interviu su ilgametę patirtį turinčia stiuardese, kuri prisistatė Nancy James. Moteris atvirai papasakojo, ką jai yra tekę išgyventi skrydžio metu, bei atskleidė tarnybinių romanų šydą.

REKLAMA
REKLAMA

„Taip, esu susitikinėjus ir su oro linijų, kuriose dirbau stiuardese, pilotu, ir su keleiviais. Daugelio jų malonios šypsenos slepia audringus romanus ir seksą“, – rėžia moteris be užuolankų.

REKLAMA

Ir jei daugelis tik kino filmuose esame matę romantiškas scenas, kai įsimylėjeliai apimti aistros užsidaro lėktuvo tualete dviese, pasirodo, kad tai yra visiškai realu. „Žinoma, ne pačiuose mažiausiuose lėktuvuose, kur sėdi apie 200 žmonių... Čia, jei ir stiuardesė nepastebės, pamatys kuris nors keliaujantis. Pati esu ne kartą mačiusi, kai iš tualeto išeina vyras su žmona, jauna porelė. Mes esame laisvi žmonės ir lytiniai santykiai tikrai nėra kažkokia nuodėmė“, – sako Nancy.

Tiesa, mergina kiek atviriau ir papasakojo apie savo romaną su pilotu, kuris įvyko prieš 4-erius metus.

REKLAMA
REKLAMA

„Pilotai žavi stiuardeses ir keleives, nieko čia nepakeisi... Jie savimi pasitikintys, turintys tikrą „valdžią“ savo rankose, galintys apsaugoti arba paversti tave labai pažeidžiama. Normalu, kad vienu jų susižavėjau ir aš. Rodgeris buvo labai santūrus, tamsių plaukų ir sportiškas. Jis buvo vyresnis už mane 10 metų, tačiau tai mums nė kiek netrukdė. Jei pavykdavo kartu skristi tuo pačiu lėktuvu, jau žinodavau, kad naktį ir rytą praleisiu jo viešbučio numeryje. Tarp mūsų jausmų ir meilės tikrai nebuvo – buvo tik seksas“, – pasakoja buvusi stiuardesė.

Ne paslaptis ir romanai su keleiviais – Nancy sako, kad vieniši ar savo mylimąsias už tūkstančių kilometrų palikę vyrai ieško nuotykių, o simpatiškos ir paslaugios stiuardesės ne vienam sužadina kraują.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Būk paslaugus, šypsokis, parodyk, kad turi pinigų ir stiuardesė tavimi susižavės. Ne visos, bet 9 iš 10 tau pasakys „taip“. Mano atveju paslaugus vaikinas pasiūlė padėti sukrauti lagaminus, kelis kartus skrydžio metu užsisakė gėrimų, pagyrė mano išvaizdą, viso skrydžio metu palaikė akių kontaktą, o renkant šiukšles į delną įkišo raštelį. „Aš lauksiu tavęs čia”, – padavė jis man savo apartamentų adresą. Normalu, kad mes, stiuardesės, neturime ilgalaikių santykių – labai sunku juos puoselėti, kai kasdien tavo darbo vieta keičiasi, o namais tampa visas pasaulis“, – sako ji.

„Sekso su keleiviais būna, bet labai retai. Pilotai mane žavi kur kas labiau, tačiau dabar norėčiau atversti kitą gyvenimo lapą ir susirasti ne su aviacija susijusį partnerį“, – kalba buvusi stiuardesė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų