REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Liveta ir Petras Kazlauskai (nuotr. asm. archyvo)

Atlikėjas Petras Kazlauskas šiandien mini ypatingą dieną. Rugsėjo 21-ąją jam suėjo 63 metai. 

22

Atlikėjas Petras Kazlauskas šiandien mini ypatingą dieną. Rugsėjo 21-ąją jam suėjo 63 metai. 

REKLAMA

Garsus vyras atvirai papasakojo apie prabėgusius metus bei atskleidė, kas jį šiuo metu džiugina labiausiai.

Naujienų ir pramogų portalui tv3.lt Petras papasakojo, kad bėgant metams gimtadienio tradicijos vis keičiasi. „Kai buvome jauni, gimtadienius visuomet švęsdavome. Paskirdavome net 3 dienas visiems draugams. Švęsdavome tai su vienais, tai su kitais, o dabar taip nebėra.“

Dabar Petro gimtadienius jiedu sutinka su žmona dviese, o kur nusprendžia juos pasitikti, sugalvoja ekspromtu, tačiau turi vieną tradiciją. „Atsikeliame iš ryto ir pasižiūrime, koks oras už lango. Jei Palangoje – lyja, Jūrmaloje – irgi, tai pasižiūrime, koks oras svetur. Jei Berlyne šilta ir saulė šviečia, ten ir važiuojame“, – šypteli atlikėjas.

Petras atskleidė, jog tikėtina, kad ir šiais metais šventę iškels ne Lietuvoje. Taip pat jis pridūrė, kad šie metai jam buvo ypač geri, vis dėlto sau, artėjančių metų proga, palinkėtų svarbiausio dalyko – sveikatos.

REKLAMA
REKLAMA

„Noriu, kad sąnarių neskaudėtų, kad stuburas sveikas būtų, kad galėčiau mašiną pakelti, nes su metais kartais būna, jog vos gali pasikelti“, – teigia Petras.

REKLAMA

Atlikėjas atviravo, kad jam didžiausią laimę suteikia jo žmona – Liveta. Su ja jie ne tik gyvena po vienu stogu, bet ir nuolat koncertuoja. Liveta rugsėjo 20-ąją atšventė savo gimtadienį, todėl vyras neslėpė džiaugsmo bei noro ją taip pat pasveikinti su gražia švente.

„Palinkėčiau jai, kad ji išliktų tokia pat miela – dar niekada nebuvau sutikęs už ją mielesnės, gražesnės. Kiekvieną dieną į ją pasižiūriu – ji man kuo tolyn, tuo vis mielyn, ir gražyn. Žiūriu į ją ir grožiuosi – su ja galėčiau eiti visur“, – šiltais žodžiais dalijasi Petras.

REKLAMA
REKLAMA

Scenos partneriai bei sutuoktiniai dažnai savo klausytojus nustebina ir naujomis dainomis. Petras pasakojo, jog pasirodymo metu jiems labiausiai patinka stebėti žmonių reakcijas. „Mūsų koncertai mums ne pragyvenimo šaltinis, o gyvenimo būdas. Kuriame dainas, dainuojame, pristatome ir nuoširdžiai laukiame žmonių reakcijų. Mums svarbu žinoti, ar jiems patinka mūsų kurtas produktas, ar ne. Visko būna... Būna, kad neprigyja naujos dainos, o  būna, kad ploja, prašo pakartoti“, – kalbėjo P. Kazlauskas.

Tiesa, naujienų ir pramogų portalui tv3.lt Liveta Kazlauskienė yra pasakojus apie judviejų santykius. Ji teigė, kad jų santuokoje buvo ir didelių pykčių, po kurių Petras buvo išėjęs ir iš namų. Daugiau apie tai skaityti galite čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų