REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
42
Igno Jonyno filmo „Nematoma“ premjera( nuotr.Greta Skaraitienė) (Fotobankas)

Antradienio vakarą į iškilmingą režisieriaus Igno Jonyno filmo „Nematoma“ nacionalinę premjerą rinkosi būrys garsių pramogų pasaulio atstovų.

42

Antradienio vakarą į iškilmingą režisieriaus Igno Jonyno filmo „Nematoma“ nacionalinę premjerą rinkosi būrys garsių pramogų pasaulio atstovų.

REKLAMA

Į išskirtinę premjerą atvyko ir į Lietuvą vos 24 valandų vizitui, pagrindinį vaidmenį filme atlikęs aktorius Dainius Kazlauskas.

Ant raudonojo kilimo susirinko būrys garsių žmonių: atlikėjas Mesijus, Mantas Jankavičius, dizaineris Robertas Kalinkinas, aktorius Džiugas Siaurusaitis, Aldona Vilutytė bei daugelis kitų puikiai žinomų pramogų pasaulio atstovų.

Nors renginio ir nepraleido ryškiausios pramogų pasaulio žvaigždės, tačiau daugiausiai dėmesio sulaukė pats Dainius Kazlauskas, kuris jau seniai matytas Lietuvoje. Vyras buvo pasipuošęs juodu kostiumu, prie jo stilingai priderino ir avalynę. Tiesa, į filmo premjerą jį palydėjo gražuolė žmona, scenografė ir kostiumų dailininkė Indrė Pačėsaitė. Moteris užbūrė elegancija bei moteriškumu. Ji, rodos, puikiai susiderino prie vyro aprangos. Taip pat dėvėjo juodos spalvos drabužius, o lūpas išryškino ryškiu lupdažiu. Pora atrodė be galo laiminga ir įsimylėjus, nuo jų veidų nedingo šypsenos.

„Nematoma“ – antrasis režisieriaus Igno Jonyno filmas. Pirmasis jo projektas, filmas „Lošėjas” pelnė 6 Sidabrines gerves ir buvo pripažintas geriausiu 2014-ųjų lietuvišku filmu. Drauge su filosofu Kristupu Saboliumi antrąsyk rašęs filmo scenarijų, režisierius tikina, jog filmas prabyla apie įvairias aklumo formas šiandienos pasaulyje, kuris tarsi iškelia reikalavimą viską pamatyti ir visada būti matomu, o filmo istorijoje persipina nusikaltimo ir tiesos regimybės temos.

REKLAMA
REKLAMA

Drauge su Latvijos, Ukrainos ir Ispanijos kino kūrėjais kurto filmo šokio kompozicijas kūrė Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro baleto trupės solistas, Auksiniu scenos kryžiumi apdovanotas choreografas Martynas Rimeikis, o kostiumus – garsi dizainerė Sandra Straukaitė.

REKLAMA

Dainius Kazlauskas įkūnijo Jono personažą, kuris leidžia dienas Karpatuose. Jį slegia rutina, praeities šešėliai ir amžiaus krizė. Vyras gali užsimiršti tik šokdamas, o vis labiau slegianti emocinė duobė paskatina jį imtis desperatiškų veiksmų, kad pakeistų situaciją. Sanatorijos šokiuose pastebėtas prodiuserių, Jonas kviečiamas dalyvauti TV šokių projekte Lietuvoje.

Drauge su porininke, šokėja Saule (akt. Paulina Taujanskaitė) jiedu netrunka tapti daugiausiai dėmesio sulaukiančia televizijos projekto pora. Bet netrukus iš kalėjimo paleidžiamas senas Jono priešas – Vytas (akt. Darius Bagdžiūnas). Draskomas prieštaringų jausmų, buvęs kalinys sprendžia dilemą – visuomenei įrodyti savo tiesą, ar imtis keršto Jonui?

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų