REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 laidoje „La maistas“ – odė obuoliams. Garsiausi Lietuvos šefai Tomas Rimydis, Vylius Blauzdavičius ir kviestinis svečias kiekvieną sekmadienį dalijasi kulinarinėmis idėjomis, laužo standartus ir kviečia žiūrovus pamilti maisto gaminimą.

TV3 laidoje „La maistas“ – odė obuoliams. Garsiausi Lietuvos šefai Tomas Rimydis, Vylius Blauzdavičius ir kviestinis svečias kiekvieną sekmadienį dalijasi kulinarinėmis idėjomis, laužo standartus ir kviečia žiūrovus pamilti maisto gaminimą.

REKLAMA

Sekmadienį kviestinė viešnia, tinklaraščio „cukrinis avinėlis“ autorė Berta Garuckė siūlo idėją visiems, kurie mėgsta valgyti obuolienes, tačiau nenori arba nemoka jų ilgai virti.

Berta siūlo lengvai ir greitai pagaminti karamelizuotą obuolių padažą.

Jums reikės: sviesto, kelių šaukštų rudojo cukraus ir obuolių. Keptuvėje išlydome sviestą, beriame kelis šaukštus rudojo cukraus ir paleidžiame obuolių skilteles karamelizuotis.

Atvėsus viską sutrinkite ir skanaukite su blyneliais, varškėčiais ar vafliais. Toks obuolių karamelizavimas patiks ir vaikams, ir suaugusiems, todėl megaukitės skoniu, vaišinkite svečius ir džiaukitės rudeniu! 

Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų