REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Meghan Markle ir karalienė (nuotr. SCANPIX)

Kai princas Harry buvo pirmą kartą užfiksuotas su buvusia aktore bei serialo „Suits“ žvaigžde Meghan Markle visi buvo be galo nustebę, vis dėlto net ir tada tik nedaugelis įsivaizdavo, kad žinoma moteris netrukus taps princo žmona.

4

Kai princas Harry buvo pirmą kartą užfiksuotas su buvusia aktore bei serialo „Suits“ žvaigžde Meghan Markle visi buvo be galo nustebę, vis dėlto net ir tada tik nedaugelis įsivaizdavo, kad žinoma moteris netrukus taps princo žmona.

REKLAMA

Tiesa, kelias į karališkąją šeimą Meghan nebuvo paprastas, o užsienio žiniasklaida visai neseniai atskleidė ir kitų netikėtų detalių.

Pasirodo, kad prieš susipažindama su karaliene ir norėdama jai palikti patį geriausią įspūdį, M. Markle netgi užsirašė į specialias arbatos gėrimo pamokėles pas etiketo ekspertą iš Londono, Emundą Fry. 

Kaip rašoma užsienio žiniasklaidoje, minėtos pamokėlės truko net 2 valandas ir čia M. Markle buvo mokoma visko. Pradedant teisingu šakutės laikymu, baigiant teisingu arbatos gurkšnojimu.

REKLAMA
REKLAMA

„Jai visa tai taip patiko, kad norėjo grįžti darkart, mat jaunesnė karta tikrai nežino kaip susitvarkyti su puodeliu arbatos ar padažo, o tuo labiau, kaip laikyti šakutę bei peilį“, – sakė E. Fry.

REKLAMA

Pasirodo, kad pas etikos specialistą žmonės mokytis dažniausiai ateina tik tada, kai jų laukia svarbus renginys ar įvykis, reikalaujantis gerų manierų. „Panašiai nutiko ir su Meghan – ji žinojo, kad jos laukia arbatėlės gėrimo popietė su karaliene. Tokiu atveju tik nedaugelis žinotų, kaip reikia elgtis, todėl mes kažkiek papasakojome, o tada žiūrime, ar žmones ta informacija sudomins“, – pridėjo vyras.

Ir nors M. Markle vėliau sugebėjo sužavėti visą karališkąją šeimą, dabar, panašu, yra kitaip. Visai neseniai užsienio žiniasklaidoje buvo pranešta, kad karalienė nė nenori šnekėti apie hercogienę bei princą Harry.

REKLAMA
REKLAMA

Anot užsienio žiniasklaidos, Buckinghamo rūmų personalas netgi gavo įspėjimą, kuris praneša, kad visi karalienės svečiai turi būti perspėti apie princą Harry ir M. Markle, kad ši kalbėti nenori.

„Rūmų darbuotojai puikiai supranta, kad Sasekso hercogai yra vienintelė tema, apie kurią kas nors nori šnekėti. Siekiant tai užgesinti, vienas asmuo iš personalo nusprendė pas karalienę atvykusiems svečiams pranešti, kad klausimai apie Harry ir Meghan nėra geriausia tema, jei jie nori palaikyti mandagų ir malonų pokalbį“, – teigė rūmų šaltinis.

Tai patvirtino ir žurnalistas Quetinas Lettsas, „Twitter“ socialiniame tinkle parašęs, kad vienas jo draugas prieš susitikimą gavo patarimą nešnekėti su ja viena tema. „Apie Brexit? Ne. Apie Sasekso hercogus“, – rašė žurnalistas.

Teigiama, kad toks įspėjimas galėjo ateiti po to, kai M. Markle vietoje to, kad prisijungtų prie karališkosios šeimos atostogų, nusprendė išvykti į Niujorką palaikyti savo artimos draugės, tenisininkės Serenos Williams. Anot artimų šaltinių, karalienė dėl tokio jos sprendimo jautėsi „įskaudinta ir nuliūdinta“, mat tikėjosi praleisti daug gražaus laiko su savo anūkais, o ypatingai – Sasekso hercogų sūnumi Archie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų