REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
56
Mia, Ingrida Kazlauskaitė, Inga Stumbrienė, Skaiva Jasevičiūtė (tv3.lt fotomontažas)

Grikių, daržovių, keto, Stokholmo... Dietų yra pačių įvairiausių ir dažna moteris tikrai ne kartą yra bandžiusi save įsprausti į tam tikrus rėmus ir atsisakyti vienų ar kitų produktų. Ne išimtis ir Lietuvos garsenybės. 

56

Grikių, daržovių, keto, Stokholmo... Dietų yra pačių įvairiausių ir dažna moteris tikrai ne kartą yra bandžiusi save įsprausti į tam tikrus rėmus ir atsisakyti vienų ar kitų produktų. Ne išimtis ir Lietuvos garsenybės. 

REKLAMA

Ne be reikalo sakoma, kad lietuvaitės – pačios gražiausios. Pavydėtinomis figūromis jos ne tik džiugina tautiečių akis, bet ir sulaukia dėmesio visame pasaulyje – žengia podiumu su ryškiausiomis žvaigždėmis. Tačiau ar paslaptis, kiek gražuolės sveria?

Dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia sakė, kad stengiasi save prisižiūrėti kaip ir dažna moteris, todėl seka svorį bei figūros pokyčius. 

„Dabar nevalgau saldumynų, atsisakiau cukraus ir jo jau nevartoju pusantrų metų. Suvalgau tik išskirtiniais atvejais, kai jo būna duonoje ar gėrimuose. Aišku, dabar duoną valgau labai retai, o bulvinius patiekalus, kuriuos labai mėgstu, išvis pamiršau... Daugiausiai mano raciono užima žuvis, jūros gėrybės ir daržovės“, – tvirtino ji. 

REKLAMA
REKLAMA

Garsi atlikėja sveria 60 kilogramų, jos ūgis – 172 cm. Mia sakė, kad siekia per artimiausius mėnesius atsikratyti 5 kilogramų ir sumažinti apimtis. 

REKLAMA

„Per beveik du mėnesius mano apimtys sumažėjo 3 centimetrais, o tai tikrai nėra blogai“, – šyptelėjo Mia. 

Tiesa, kol kas atlikėja sporto salės durų nevarsto. Jai užtenka tokio rezultato, kurio pasiekia vien mityba. 

„Kai pasieksiu norimą rezultatą, gal tada ir eisiu sportuoti. Aišku, ant scenos aš irgi nemažai pasportuoju, kartais atrodo, kad geriausia sporto salė – scena“, – šyptelėjo moteris.

Verslininkė Inga Stumbrienė ne vienai moteriai yra grožio ir elegancijos pavyzdys. Visuomet pasitempusi ir nepriekaištingos išvaizdos moteris taip pat nė kiek nesidrovėdama atskleidė, kokius skaičius rodo jos svarstyklės. Tai – 55 kilogramai.

REKLAMA
REKLAMA

„Stengiuosi valgyti sveiką ir visavertį maistą, tai yra vienas pagrindinių dalykų norint turėti gražią figūrą, ir, žinoma, sportas. Mėsa, žuvis užima pakankamai didelę dalį mano racione. Daržovės, vaisiai, uogos – taip pat“, - sakė ji.

Be to, nors daugelis tuo, kad Inga labai mėgsta saldumynus, negalėtų patikėti, ji tvirtina, kad be jų – negali.

„Aš esu labai didelė saldumynų mėgėja. Tai yra visiška tiesa. Aš sau leidžiu tikrai pakankamai dažnai pasmaguriauti įvairiais desertais. Mėgstu viską, dukra Estela labai skaniai gamina ir tortus, ir pyragėlius, pyragaičius, sausainius, desertus... Nori nenori, tenka ne tik paragauti, bet ir pasilepinti“, - šyptelėjo I. Stumbrienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kiek anksčiau tv3.lt kalbinta radijo laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė-Kraujalė sakė, kad sportas nėra jos artimas draugas, todėl ji ryžtasi išbandyti kitokių būdų svoriui mažinti.

Ji išbandė specialios mitybinės paskirties maisto produktus, kuriais gali pakeisti visus ar kelis įprastus valgymus per dieną. Moteris pasakojo, jog pasirinko valgyti sriubą vietoje pusryčių bei vakarienės, o pietums valgė tai, ką ir anksčiau.

Prieš pradedant laikytis dietos ji svėrė 73 kilogramus, o dabar apie 68 kilogramus. Tokio rezultato pavyko pasiekti per 10 dienų.

Vizažistė ir atlikėja Kristina Ivanova tvirtino, kad ji jau ilgus metus nėra užlipusi ant svarstyklių, tačiau mano, kad sveria 55-56 kilogramus. 

REKLAMA

„Pamenu, reikėjo pasverti lagaminą, išsitraukiau apdulkėjusias svarstykles ir supratau, kad jos išsikrovusios. Taip seniai man jų reikėjo, – juokėsi Kristina. – Nustojau svertis tada, kai buvau patenkinta savo kūno formomis, svoriu ir patenkinta savimi. Tada kažkaip nerūpi, svarbiausia, kad sau patinki, gerai atrodai ir gerai jautiesi. Svoris yra psichologinis dalykas, aš esu patenkinta tuo, kaip atrodau, todėl ir nesisveriu“, – sakė ji. 

„Buvo gyvenime momentas, kai svėriausi kasdien ir kiekvienas kilogramas man buvo svarbus, tačiau to nebėra“.

„Man svarbiausias reguliarus valgymas daug kartų, bet po mažai. Nepersivalgymas, saiko jautimas ir niekada nevalgau pirmo ir antro patiekalo kartu. Jei vienas, tai kito nevalgau. Jei noriu pyrago su kava, tai tikrai nevalgau iškart po pietų, o valgau vietoj kito maisto. Visada pagalvoju, kiek noriu to pyrago, bet tikrai esu nerealiai pamišusi dėl saldumynų. Mėgstu kokybiškus, padarytus iš gerų produktų. Saldumyno reikia nedaug, tam, kad patenkintų norą“, – pridūrė Kristina. 

REKLAMA

„Mano pusryčiai tapo legenda. Gaminu granolą, kuri irgi tapo legenda. Man pusryčiai yra šventa – jei kažkas negerai su pusryčiais, man iškart sugadinta nuotaika. Nemėgstu kišti maisto, todėl valgau tik tada, kai turiu tam laiko. Tai yra pirminis maistas, kurį dedame į burną po nakties, tu užsikrauni, todėl tai, ką įdėsi į save, taip ir jausiesi. Noriu pusryčius paįvairinti, bet šiuo metu valgau granolą, kuri, žinau, man atsibos. Anksčiau pirkdavau parduotuvėje, tačiau niekad nerasdavau tokios, kokią pasidarau pati. Tai yra tobuliausias dalykas. Ji sveika, maistinga, jos reikia nedaug. Ją pagardinu sezoninėmis uogomis, riešutų sviestu. Aišku, kartais renkuosi sumuštinius su avokadu ir kiaušiniu ar sūrias košes su parmezanu, bet labiau šaltuoju metų laiku“, – sakė moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kristina taip pat pasidalijo ir granolos receptu.

Reikės: 5 grūdų dribsnių, 3 sėklų dribsnių, įvairių riešutų pagal skonį (lazdyno, migdolų), moliūgo ir saulėgrąžų sėklų, 1,5 šaukšto medaus ir 1,5 šaukto kokosų aliejaus.

Visi produktai išmaišomi kartu, išklojami ant sviestinio popieriaus ir šaunami į 180 laipsnių orkaitę 20 minučių. Vis pamaišome, ištraukiame, leidžiame atvėsti ir valgome su jogurtu, varške, pudingu.

Modelis Solveiga Mykolaitytė grožio industrijoje dirba jau ilgą laiką. Ne paslaptis, kad žavi moteris taip pat rūpinasi ir savo figūra. 

Solveiga prasitarė, kad sveria 61 kilogramą, tačiau tvirtino, kad sau visuomet buvo ir bus reikli. 

REKLAMA

„Aš esu visavalgė, tikrai savęs nevaržau, bet visada pristabdau, man svarbu laiku sustoti ir nevalgyti pusgaminių, nevartoti alkoholio, daug vandens, nepersivalgyti vakare... Turiu valgyti daugiau daržovių ir vaisių, susidraugauti su sveiku maistu ir daugiau judėti, džiaugtis pačiu gyvenimu, o ne tik maistu“, – sakė ji. 

Sėkmingai mados pasaulyje dirbanti Simona Starkutė taip pat nė kiek nesigėdijo atskleisti, kiek sveria. 

„Sveriu 59 kilogramus, tačiau šiuo metu nesu labai patenkinta savo svoriu. Vasarą beveik nesportavau, valgiau viską, ko tik geidė mano širdis. Pavyzdžiui, vakare, po vakarienės tiesiog desertui sukirtau 15 saldainių“, – šyptelėjo ji. 

REKLAMA

Visgi sveika mityba, kaip daugeliui gali atrodyti, Simonai jokių kančių nekelia. „Besilaikant režimo aš visada valgau sveiką ir gerą maistą, reguliariai sportuoju, vaikštau į įvairias kūno dailinimo procedūras ir sveriu 56-57 kilogramus. Tai – idealiausias mano svoris“, – pridūrė S. Starkutė. 

Ji taip pat pridūrė, kad šiuo metu ruošia naują savo kuriamų drabužių kolekciją, todėl patiria nemažai streso, o kartu su juo leidžia sau pasilepinti ir vienu ar kitu desertu. 

„Šiuo metu savęs neriboju, bet po kelių savaičių stresas baigsis ir bus galima organizmui streso ne dėl kolekcijos, o dėl saldumynų nevalgymo“, – sakė modelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Socialinių tinklų žvaigždė Inga Žuolytė anksčiau buvo aktyvi sportininkė: ji ne tik susižėrė laurus bikini fitneso varžybose, bet taip pat ir dirbo asmenine trenere, sudarinėjo mitybos planus. Ne paslaptis, kad gimus sūnui Gabrieliui jos gyvenimas šiek tiek pasikeitė, o sporto salei liko mažiau laiko, tačiau dėl to žinoma moteris nė kiek neišgyvena.

Portalui tv3.lt Inga sakė, kad sveria 60 kilogramų.

Atlikėja Ingrida Kazlauskaitė, išgirdusi klausimą, kiek ji sveria, pradėjo juoktis. „Žmonės labai dažnai mane pamatę prieina pasisveikinti, apkabinti ir visada sako, kad aš labai mažutė ir smulkutė. Jokia ne paslaptis – sveriu 47 kilogramus. Jei priaugčiau daug kilogramų, gal kitaip reaguočiau“, – juokėsi ji. 

REKLAMA

„Kai dalyvavau projektuose, esu svėrusi ir 45 kilogramus. Šokau, dainavau projektuose, kuriuose taip pat labai jaudinausi, o prieš rimtus pasirodymus man tiesiog dingsta apetitas. Svoris krenta savaime, man dietų nereikia laikytis ir niekada neprireikė. Man gražesnės tos, kurios apvalesnės. Būna, kad vyrai pareplikuoja, kad nėra užpakaliuko... Man gražu, kai moterys apvalesnės“, – sakė Ingrida.

Visgi Ingrida, kaip ir Inga Stumbrienė, yra visiška saldumynų mėgėja. Ji šyptelėjo, kad vietoj gėlių kartą gavo tiek saldainių, jog užteko ilgam.

„Aš labai klausau savo organizmo, ką jis diktuoja. Būna dienų, kai nenoriu mėsos, bet niekada gyvenime man nepavyko atsisakyti saldumynų. Be jų gyventi negaliu. Nėra nei dienos, kad nepasmaližiaučiau. Žmonės mano, kad lyžteliu saldainio ir man gana, bet pabuvus šalia supranta, kad galiu vienu metu gerti saldžią kakavą, užkąsti šokoladiniu batonėliu ir valgyti tinginį. Aš to noriu. Saldumynai man suteikia energijos. Riebių patiekalų netoleruoju, todėl labai vargstu ir atsisakau vaišių dėl to, kad nereikėtų kankintis. Iš mandagumo man tai tampa pernelyg didele auka. Su saldumynais niekada neprašausite. Kai šokau projekte, sulaukdavau gėlių glėbiais, mama klausė, kokias gėles mėgstu, bet pakuždėjau, kad visiems perduotų, jog man geriau dovanotų saldainius. Tai patikėkite, kiek jų gavau...“, – pridūrė moteris. 

REKLAMA

Be to, garsi moteris tvirtino, kad šią vasarą pajuto neįprastą norą, privertusį praturtinti maisto racioną. 

„Supratau, kad mano organizmas pradėjo prašyti daugiau daržovių ir vaisių. Jų anksčiau galėjo būti ar nebūti. Dabar pro šilauoges negaliu praeiti, pomidorai... Močiutė įdėdavo maišus, o anksčiau man jų net nereikėjo. Sako, kad jie labai gerai širdžiai, gal kokių elementų trūko“, – sakė atlikėja.

Primename, kad visai neseniai Ingridos mama Liveta Kazlauskienė atvirame interviu tv3.lt papasakojo apie 35-erius metus trunkančius santykius su mylimuoju Petru, tačiau neslėpė, kad buvo momentas, kai poros santuoka vos nesubyrėjo. Apie tai plačiau galite paskaityti čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų